реклама

реклама

Патріотичне виховання молоді на сьогодні є одним із найважливіших напрямків розвитку української нації. Черкаський "Сосновий Бір" днями зібрав понад 80 дітей з 14 шкіл міста, які показали справжній командний дух, недитячу витримку та заряд патріотизму у чотирьох етапах змагань - презентації команд, "лава-штовхач", "смуга перешкод" і "теренова гра".

Черкаський обласний осередок Національного Корпусу став одним із організаторів цього дійства, адже ми упевнені - саме у побратимстві та бажанні захистити честь команди, міста, країни, ростуть майбутні переможці та захисники країни. Було приємно спостерігати за недитячим запалом та азартом, який розгорівся під час змагань. Таборування, уроки мужності, змагання - це те зерно, яке у майбутньому дасть Україні новий цвіт Нації, гідний її великих предків. Переможцями цього дня стали команда "Козацька рада" ЗОШ №25 у категорії "молодші" (до 14 років) та команда "Сокіл" гімназії №9 у категорії "старші". Щиро вітаємо переможців та пишаємось усіма учасниками. За вами - майбутнє цієї країни.

Про це інформує "Національний корпус-Черкащина".

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Li 12.04.2017 11:42
Повністю підтримую патріотичне виховання молоді в наш час. І це дууууже похвально, що є такі люди/організації, що піклуються за це
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Kan 10.04.2017 10:37
Хороша справа
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100