реклама

реклама

Благодійний фонд, який діє в мережі супермаркетів «Деликат», уже вдруге передав зібрані кошти для людей, котрі потребують допомоги. За минулий місяць фонд зібрав більш ніж 52 тисячі грн, які порівну розподілили серед 11 людей.

Як розповів генеральний директор мережі супермаркетів «Деликат» та директор благодійного фонду Денис Буря, благодійна програма орієнтована переважно на пенсіонерів, які мають фінансові труднощі. Але цього разу вдалось допомогти і одній дворічній дівчинці, яка страждає онко-захворюванням.

- Зараз скриньки розміщені тільки в Черкасах, але найближчим часом вони будуть встановлені в Червоній Слободі та Смілі. Всього працює 52 скриньки. Цього разу зібрали майже втричі більшу суму ніж минулого місяця. За перший місяць, завдяки нашим покупцям було зібрано 12760 грн, а супермаркет «Деликат» додав від себе 10000 грн. За другий місяць зібрано 52 492 грн. Також ми запустили сайт нашого благодійного фонду. На сайті є вся інформація, можна подивитись для кого ми збираємо гроші. Підключена платіжна система, тож тепер можна допомагати, перерахувавши кошти з картки, - розповів Денис Буря.

За його словами, п’ятеро з 9 пенсіонерів змогли прийти за коштами самі, іншим зібрані гроші відвезли додому.

- Наш слоган: «Ваші дрібні кошти для когось не дрібниця». Зібравши ці дрібні гроші, у нас вийшла немаленька сума для людей, які звертались до нас на гарячу лінію, або через сайт. Фонд активно розвивається, вже на сьогодні ми зробили велику роботу, та в нас ще дуже багато планів,- наголошує генеральний директор мережі «Деликат».

За словами пана Дениса, минулого місяця за допомогою звертались близько 20 людей. Для надання допомоги було відібрано 11, оскільки дехто шукає спосіб додаткового заробітку, не маючи гострої необхідності у матеріальній допомозі.

- Цього місяця ми вперше допомогли дитині. Дівчинці два рочки, вона страждає онко-хворобою. Новий збір коштів, який тільки стартував, спрямований на допомогу викладачці ЧНУ ім. Богдана Хмельницького Олені Меньших. Вона також потребує коштів на дорого вартісну операцію. До нас за допомогою звернулись її колеги, - пояснює Денис Буря.

Керівник благодійного фонду дякує клієнтам магазинів «Деликат» за небайдужість та відзначає, що зібрана сума – це результат людської доброти.

Детальніше про благодійний фонд можна дізнатись на сайті.

Також працює гаряча лінія: 096-033-05-05.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100