реклама

реклама

Подвоюють бонусні рахунки, купуючи одяг, взуття, ювелірні вироби або ж просто відвідуючи ресторани, майже 1500 жителів м. Черкаси. За спостереженням банкірів, саме ресторанні посиденьки, з подвоєнням бонусу, цікавлять містян найбільше. На них припадає більше 55% учасників акції.

Снимок экрана от 2017-04-26 11-58-24

Для жителів Черкас діє унікальна акція від власників розважальних закладів та ПриватБанку. Суть акції проста – кожен клієнт банку може переглянути на сайті перелік закладів, що надають подвійний бонус у разі розрахунку карткою. Обравши цікавий для себе заклад – кафе, бар, ресторан, клуб – можна отримати від нього подвійний бонус на рахунок «Бонус Плюс». Для цього треба лише ввести пароль, що прийде на мобільний, і під час розрахунку в обраному закладі отримати подвоєний персональний бонус.

Снимок экрана от 2017-04-26 11-58-51

«Це дуже приваблива пропозиція. Так приємно отримати персональний подвоєний бонус в улюбленому закладі, – говорить керівник напрямку «Бонус Плюс» в Черкаській області Оксана Ебрігіт. – Підвищений бонус діє тільки для клієнтів, які підключилися до нашої акції та розрахувалися карткою. Реєстрація проходить за допомогою телефону й триває не більше хвилини. Після реєстрації клієнтові відразу доступний персональний бонус! Якщо хтось буде отримувати 5% бонуса, то Ви вже отримаєте 10%».

Снимок экрана от 2017-04-26 11-59-06
Зараховуються персональні бонуси, як і звичайні, на рахунок «Бонус Плюс». Переглянути отримані бонуси можна в Приват24 та банкоматі.

Перелік закладів, що беруть участь у цій акції, постійно оновлюється, тому радимо зазирати на сайт, щоб бути в курсі останніх новин. А можна просто підписатися на розсилку та дізнаватися про найкращі пропозиції, натиснувши одну кнопку на сайті.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Приваблива пропозиція 27.04.2017 17:07
Жлоби. Пів року не користувалася їхньою карткою, то шантажують обнулити кредитний ліміт :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100