реклама

реклама

ПриватБанк, його електронні комплекси та найпопулярніший в Україні цифровий банк Приват24 не зафіксували жодних хакерських атак або спроб втручання в роботу систем. Як повідомила прес-служба банку, онлайн-моніторинг безпеки ПриватБанку за останню добу не зафіксував нових загроз або сплеску активності з боку потенційних хакерів.

«Ми уважно стежимо за повідомленнями про можливі атаки або зломи банківських комплексів наших колег і в разі необхідності готові надати комплексну підтримку банкам і держкомпаніям, – зазначає прес-служба ПриватБанку. – Для наших програмних комплексів і систем на сьогодні не має таких загроз, багато в чому завдяки конфігурації систем і роботі департаменту електронної безпеки».

Наголошуємо, що усі банкомати та термінали ПриватБанку працюють у штатному режіми.

Фахівці банку попереджають, що можуть спостерігатися певні перебої зі зв'язком в окремих торгівельних мережах, які потрапили під хакерську атаку.

ПриватБанк також попереджає клієнтів при отриманні підозрілих розсилок із вкладеннями або будь-яких інших сумнівних повідомлень бути максимально уважними та обачливими, не піддаватися на провокації і ігнорувати підозрілі розсилки.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Роман 29.06.2017 20:33
Ну, недарма ж Приватбанк побудував ІТ-системи на базі Linux - у ньому віруси для Windows просто не працюють :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100