Збираючи дитину до школи, батьки намагаються обирати найякісніші товари. Особливо це стосується рюкзаків, оскільки вони повинні не тільки вмістити все шкільне приладдя, а ще й не зашкодити дитячому здоров’ю. Самі ж діти перш за все звертають увагу на дизайн сумок для школи.

Порівнюючи товари різних брендів, багато українців віддають перевагу німецькому виробнику Kite. Він пропонує цікаві моделі для молодших школярів та підлітків. Розглянемо чим приваблюють шкільні рюкзаки Kite та дізнаємось на http://price.ua/kite/catv6806c8716.html скільки вони коштують в Україні.

Німецький підхід до безпеки та зручності

Під брендом Kite щороку з'являються нові шкільні рюкзаки та ранці. При їх розробці німецькі фахівці враховують поради лікарів-ортопедів, модні тенденції, вимоги щодо гігієні та безпеки.

Перше, на що звертають батьки взявши ранець або шкільний рюкзак Kite - це ортопедична спинка, яка має декілька шарів. Вона досить жорстка, щоб рівномірно розподіляти вагу. В той же час м'який шар дозволяє не натирати спину, а спеціальна анатомічна подушечка в районі попереку зменшує навантаження на дитячий хребет. Окрім цього є ще шар сітчастого матеріалу, що забезпечує вільну циркуляцію повітря між рюкзаком та спиною дитини.

За правильний розподіл ваги в рюкзаках та ранцях Kite відповідає не тільки спинка, а й лямки. Вони широкі та виконані у формі літери S, що дозволяє повторити природній вигин плеча. Багато моделей мають додаткові лямки в районі попереку.

Подбали німецькі фахівці і про безпеку дитини на вулиці. Продукція бренду має світловідбивні вставки. Завдяки ним водії здалеку побачать дитину в сутінках або при похмурій погоді.

Шкільні рюкзаки та ранці Kite не тільки безпечні, а ще й зручні. Вони мають декілька відділень та кишень. Моделі для кожної вікової групи мають різний об’єм. Так першокласникам пропонують ранці на 11-14 л, а випускники зможуть розмістити все необхідне в рюкзаках на 25 л і більше.

Не забули німецькі фахівці і про гігієну. Для виробництва шкільних сумок бренду використовується якісний поліестер. Він міцний і легко миється, а нанесений малюнок не вигорає не сонці.

Дизайн має значення

Доки батьки оцінюють безпеку та зручність продукції Kite, школярів більше приваблює їх оригінальний зовнішній вигляд. Дизайнери бренду розробили цікаві моделі для першокласників та підлітків, дівчаток та хлопчиків.

Фахівці Kite пропонують рюкзаки серії:

DRIVE та TRANSFORMERS (14 л, від 24 дол.) для хлопчиків 1-4 класу;

HELLO KITTY та MONSTER HIGH (11-14 л, від 25 дол.) для наймолодших школярок;

DISСOVERY (16-22 л, від 42 у.о) для майбутніх вчених;

SPORT (22-25 л, від 26 дол.) для поціновувачів спортивного стилю;

Take'n'Go (25 л, від 28 дол.) та BEAUTY (20 л, від 21 дол.) для модних дівчат.

Ціни, як бачимо, не найдешевші. Але чи можна економити на здоров'ї та безпеці дитини? У відповідальних батьків на це запитання є тільки одна відповідь.

Реклама*

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100