реклама
Sucurity Police

реклама

Понад 15 000 дітей у 169 школах Украіни можуть оплатити свій обід у шкільній їдальні без готівки. Як? - за допомогою Картки Юніора)

otrujennja

Унікальна програма «Картка для харчування» вперше запрацювала у школах № 3, 31, 28 та Черкаській міській гімназії ім. О. М. Луценка № 9.  Відтепер школярі зазначених навчальних закладів зможуть швидко оплачувати свої шкільні обіди за допомогою пластикових карток ЮНІОРА ПриватБанку, а батьки – контролювати витрати своїх дітей.

“Школи, які підключено до програми «Картка для харчування», обладнано терміналами для приймання пластикових карток, що безкоштовно видаються школярам, - розповідає керівник напряму “ЮніорБанк” Черкаського Регіонального управління ПриватБанку Андрій Вовченко. - Картка ЮНІОРА - це безкоштовний електронний гаманець, який дозволяє запровадити в школі повністю підконтрольний батькам безготівковий обіг коштів. Діти самі розраховуються за отримані товари, надаючи продавцю буфету лише чек, який обмінюється на продукти. Це що значно пришвидшує та спрощує розрахунок, адже продавцю не потрібно шукати решту”.

“Реалізована співпраця з ПриватБанком у рамках програми «Картка для харчування» відкрила нам можливість інформування батьків про життя дітей у стінах школи, - ділиться враженнями директор Черкаської міської гімназії ім. О. М. Луценка № 9 Топчий Ірина Вікторівна. - Програма дозволяє батькам контролювати витрати дітей. Тепер батьки будуть впевненими у їх правильному харчуванні, що дитина не витратила кишенькові гроші на шкідливі продукти, адже при кожному розрахунку отримуватиме безкоштовне СМС з сумою, датою та місцем трат. Така зручна і легка у використанні технологія оплати картою за харчування дає змогу учбовому закладу застрахувати себе від таких неприємних інцидентів, як втрата учнем готівки або її крадіжка. Навіть, якщо дитина втратить картку, гроші на ній залишаться неушкодженими”.

Отримані школярами картки ЮНІОРА надають батькам можливість контролювати витрати дітей та встановити щоденний ліміт витрат. Крім того працівники ПриватБанку проводять постійні навчання правильного користування електронним гаманцем, зокрема безпечного користування карткою.

Картка ЮНІОРА – це маленький крок у доросле життя. Діти зможуть оплачувати карткою покупки в магазинах та навчитися розпоряджатися грошима. При цьому Ви завжди зможете допомогти дитині, переказавши потрібну суму на картку протягом декількох хвилин, якщо забули дати гроші вранці. Як показує практика, школярі вчаться бути відповідальними та чесними, знаючи, що батьки бачать усі операції за карткою. Більш детальна інформація - на сайті ЮніорБанку jniorbank.ua

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Черкасчанин 03.10.2017 09:56
Какое поле деятельности для налоговой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100