реклама

реклама

Мультиварка - важлива техніка на кухні, що значно полегшує задачу кожному, хто її придбав. Однак кількість товару, яка представлена на ринку може ввести у ступор, адже їх моделей та виробників багато. Що ж робити, якщо ви вирішили придбати помічницю і маєте складнощі з її вибором? В цьому вам допоможе рейтинг мультиварок 2017 року, де ми розмістили найкращі моделі.


Чаші для пристрою

На що варто звернути увагу? В першу чергу потрібно дивитися яка кастрюля для мультиварки наявна у вашому апараті. Вони бувають різних типів і з різним покриттям, від чого буде залежати якість приготування ваших страв. Якщо ви полюбляєте надійність та міцність, то розглядайте чаші з керамічним або сталевим корпусом. Також звертайте увагу на об'єм, адже він впливає на те, скільки їжі для родини ви зможете приготувати.

Найкращі моделі

На першому місці розташувалася найкраща мультиварка 2017 року по версії опитування споживачів - Philips HD3197/03. Вона розрахована на велику сім'ю, адже її об'єм складає 5 літрів, при цьому потужність досягає 900 Вт. Серед її функціональних характеристик присутня можливість відкладеного старту, підтримки тепла, регулювання температури й часу приготування. Єдиний мінус - цінова категорія вище середнього.

На другому місці - Redmond RMC-M60. Унікальна модель с оригінальним стильним дизайном. Єдина з модельного ряду Redmond, яка має оглядове вікно, що надає змогу спостерігати за процесом приготування. Пристрій забезпечений ручкою, завдяки якій зручно переносити мультиварку або брати з собою на пікнік з вже приготованою їжею. Серед переваг - ті ж самі, що й у попередньої моделі, однак ціна значно менша. При цьому потужність також зменшилась - у Redmond вона 750 Вт.

Наступний бренд давно став прикладом якості виконання і надійності. Це - німецька компанія Bosch, та її модель MUC24B64. Даний пристрій має привабливий дизайн: пластиковий корпус в поєднанні сріблястого і чорного кольорів, наявність оглядового вікна у кришці, кольоровий дисплей. Серед характеристик дійсно цікавим є можливість 3D підігріву, а також наявність 48 автоматичних режимів приготування. Серед аксесуарів можна знайти подвійний контейнер для приготування на пару, металевий кошик для фритюру, мірну склянку, ложку і щипці для вилучення чаші. Керування просте і зрозуміле, на дисплеї показується уся необхідна інформація. Середній ціновий діапазон.

Реклама*

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Спогади дитинства. 04.12.2017 21:49
Мультиварку винайшли українські селяни. Тіко тоді вона називалась виварка. Поставлють було її на витоплену грубу, перед роботою, накидають так само, в цю бабусю сьогоднішньої мультиварки, помиїв, бурака, лушпиння з картоплів,...... й йдуть на соціалістичну панщину, поки вариво в ній умліває. А прийдуть - літрів 40 делікатесу свиням вже готово!!! Й сало тоді було то шо нада, хочь й на покриття чаші ніхто не звертав увагу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Варю воду. Дорого. 04.12.2017 19:03
Висновок: кращий від мультиварки Philips HD3197/03 - тільки Олександр Вілкул і прес-служба цього політика. :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100