Конструкція мультиварки складається зі знімної каструлі, яка має антипригарне покриття. Чаша герметично закривається в корпусі, в якому наявні температурні датчики і елементи нагріву. Під час приготування страв немає необхідності контролювати процес. Потрібно лише підготувати і покласти продукти в мультиварку, а також вибрати відповідний режим. Але щоб пристрій ідеально вам підійшов, необхідно врахувати ряд нюансів.

118626012_686324355288502_6414754949417442536_n

Матеріали пристрою

Цей фактор визначає зносостійкість і міцність агрегату. Найчастіше моделі виробляються з трьох типів матеріалів:

  • пластмаса;
  • нержавіюча сталь;
  • алюміній.

Якість пристроїв із пластику необхідно перевіряти. Не повинно бути нерівностей або зазубрин на стиках і краях. Якісний матеріал не пахне, не видає звуки, такі як скрип або хрускіт.

Найбільш важкі і витривалі прилади виробляються зі сталі та алюмінію. Корпус має два шари: зовнішній, внутрішній. Для першого краще віддати перевагу алюмінію. Він рівномірно і швидко нагрівається, на відміну від сталі. Внутрішній антипригарний матеріал мультиварки купити краще керамічний. Тефлонове покриття здатне піддаватися фізичним пошкодженням і виділяти шкідливі речовини в страви.

Оснащення мультиварки

У цю категорію входять режими і функції. Режими бувають автоматичні і ручні. Перші визначаються самостійно в процесі приготування. Для активації необхідно лише натиснути на кнопку старту. Автоматично пристрій може приготувати плов, рис, гречку, суп, хліб, йогурт, прожарити м'ясо або приготувати щось на пару. В ручному режимі готуєте ви. Агрегат тільки регулює і підтримує температуру, яку встановити можна в програмі апарату.

Основними функціями є голосова навігація (прилад попереджає про збої, необхідності щось увімкнути, відкрити кришку та інше), таймер відкладеного старту (страва починає готуватися в заданий час), скасування автопідігріву, підтримання температури і можливість власноруч визначити необхідний температурний режим і час.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100