реклама

реклама

 

Кредит під заставу нерухомості - послуга ПриватБанку, за допомогою якої можна отримати готівку в кредит під заставу власної нерухомості.

 

ПриватБанк пропонує готівку в кредит під таку нерухомість, як  квартири та будинки чи домоволодіння. Оформляється споживчий кредит під заставу нерухомості на ремонт, навчання, відпочинок та будь-які інші потреби позичальника.

Kredit-pod-zalog-nedvizhimosti-chto-nuzhno-znat

“Саме цим видом кредитування цікавиться багато наших клієнтів, - розповідає керівник напрямку споживчого кредитування Ридван Володимир. - Наразі кредитування під заставу нерухомості у містах Черкаси, Сміла та Золотоноша доступне для  всіх жителів нашої області -. Максимальна сума кредиту становить 1 млн грн, а мінімальна  -  100 тис. грн. Строк кредитування під заставу майна - до 5 років”.

Варто зазначити, що даний кредит оформлюється у гривні. Сума кредиту складає до 50% від вартості нерухомості, згідно з оцінкою СОД.

Для оформлення  даної кредитної угоди необхідно мати:

  • для будинків/домоволодінь - правовстановлюючий документ на земельну ділянку, витяг про присвоєння кадастрового номеру на земельну ділянку, на якої розташована нерухомість, довідка за формою No3 з ЖЕКу про зареєстрованих осіб, довідки про відсутність заборгованості за комунальними платежами.
  • для вторинного ринку -технічний паспорт на нерухомість, довідка за формою No3 з ЖЕКу про зареєстрованих осіб, довідки про відсутність заборгованості за комунальними платежами.
  • для первинного ринку - правовстановлюючі документи на нерухомість, акт або декларацію про введення в експлуатацію та витяг або інформаційну довідку про право власності, довідка за формою No3 з ЖЕКу про зареєстрованих осіб, довідки про відсутність заборгованості за комунальними платежами.

Заявку на кошти за програмою “Кредит під заставу нерухомості” можна подати на офіційному сайті Банку, після надходження якої з клієнтом зв'язується співробітник, що допоможе у підготовці документів. Детальну консультацію по даному виду кредитування можуть надати співробітники будь-яких відділень Черкаської області.

Про це інформують в ПриватБанку

Детальна консультація з питань кредитування під заставу нерухомості за телефоном 068 635 36 63 Анастасія

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100