реклама

реклама

З моменту відновлення програми іпотечного кредитування 24 родини Черкащини заселилися в нові квартири. В рамках програми "Житло в кредит" клієнти ПриватБанку можуть придбати житло як на первинному, так і на вторинному ринках. В цьому році в кредит можна придбати не тільки квартири, а й приватні будинки.

Програма кредитування передбачає найнижчі відсоткові ставки на ринку нерухомості, зручне і швидке оформлення документів на іпотеку. Кредит можна взяти на термін до 20 років. Відсоткова ставка фіксована: 17,9% річних на житло на первинному ринку, 19,9% річних - на вторинному ринку. Перший внесок становить від 25%.

04

"З початку 2018 року банк кредитує не тільки квартири, але й приватні будинки на вигідних і прозорих умовах, з фіксованою процентною ставкою і можливістю дострокового погашення, - говорить керівник напряму" Споживче кредитування" Володимир Ридван. - Фахівці банку допоможуть з оформленням всіх необхідних документів, тому процес покупки житла буде швидким і комфортним".

За роз'ясненнями та консультаціями з приводу кредитування можна звернутися в будь-яке відділення ПриватБанку в Черкаській області або за телефоном: 38 068 635 36 63.

Про це інформує прес-служба ПриватБанку.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100