Не стримуйте своїх проявів поваги і вдячності та придбайте для коханих, друзів та колег корисні й практичні подарунки на День Захисника.

82594-1

День захисника України на офіційному рівні почали відзначати у 2015 році. Але за цей час уже склалися певні традиції свята: вручати презенти чоловікам вважається хорошим тоном.

Щось з аксесуарів

Невеликі дрібнички вимагають уваги при виборі, а отримувати їх в подарунок завжди приємно. Це може бути щось невелике, таке як обкладинка на документи для колег, або парасолька чи окуляри для більш близької людини. Стильні чоловічі аксесуари на будь який бюджет зібрані тут: https://kasta.ua/market/muzhskie-aksessuary/.

Набір для пікніку

Якщо вибиратися на шашлики чи на пікнік до парку входить до ваших літніх традицій, то набір для пікніка влучить точно в ціль.  Такі набори дуже функціональні, а їх комплектація оптимальна для гарного проводження часу в парку.

Одяг

А чому б і ні? Футболки, худі, сорочка чи домашній одяг стануть у нагоді, тим більше, що чоловіки переважно не полюбляють самостійно обрати одяг. Футболка з оригінальним принтом не може не сподобатися. Тим більше, що для більшої частини чоловіків футболка – це основа гардеробу, тому зайвою вона не буде.

Сорочки з вишивкою

82594-2

Вишиванка це вже не просто символ патріотизму, це сучасний атрибут який є у гардеробі майже кожного чоловіка. Обравши її в якості подарунка, ви підтримаєте національного виробника, що теж дуже важливо. Подивіться, які гарні хлопчачі вишивані сорочки представлені за посиланням https://kasta.ua/market/vyshivanki-muzhskie.

неБанальні шкарпетки

Дарувати чоловікам шкарпетки – це повний несмак? Ми згодні. Проте, зараз сучасні виробники презентують стильні та прикольні шкарпетки. Супергерої, звірі, надписи, качечки для ванної, все це відображене на яскравих та стильних шкарпетках. Погодьтеся це вже зовсім не несмак.

Сучасна кепка

Сучасна кепка з стильним принтом обов’язково сподобається молодому чоловіку. Чудовий варіант - кепки з супергероями. Таким чином ви не тільки подаруєте практичну і гарну річ, а і покажете що ви цікавитесь інтересами свого коханого, а це не може залишитись непоміченим.

Хто сказав, що чоловіки не люблять солодке?

Торт на замовлення (або приготований власноруч) або просто багато шоколадних цукерок точно не може не вразити. Можете бути впевнені, майже кожен чоловік в душі ласун. Прикрасьте пакунок с цукерками своїми руками, або навіть зробіть його самі, такий подарунок буде ще більше цінуватись.

Термобілизна

Цей тип подарунку відносить до практичної категорій. Це не тільки незамінний атрибут активного зимового відпочинку (якщо ваш хлопець катається на лижах чи сноуборді, то ви вже точно маєте замовити йому такий комплект). Термобілизна чудово підходить для повсякденного життя, особливо людям, що більшу частину робочого дня проводять на вулиці. Тому такий презент сподобається у будь-якому випадку.

*реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Гроші 10.10.2018 17:33
Це свято було завжди, тільки як релігійне - Покрова Пресвятої Богородиці. Подарунків на нього не дарували. Богородицю козаки вважали своєю захисницею, яка огортає їх своїм покровом. А зараз, як бачимо, до цього свята долучилася торгівля, яка у вишитих шкарпетках з принтами успішно крокує назустріч людям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Ірина 10.10.2018 15:09
Цитую Оце так!:
Цікаво, увійде це свято в народ? Хто буде святкувати?

Ви де живете? Це свято вже увійшло в народ і святкує його вся країна, хіба за виключенням оспівувачів радянського союзу та росіі, кому війна, а кому....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 язон 10.10.2018 14:52
Цитую Оце так!:
Цікаво, увійде це свято в народ? Хто буде святкувати?

Мои сын и зять, которые два года защищали Родину на Донбассе от оккупантов - точно будут праздновать. Как и я, и все мои друзья и родственники. А ты, отрыжка прошлого режима - будешь шипеть из-под шконки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Оце так! 10.10.2018 14:03
Цікаво, увійде це свято в народ? Хто буде святкувати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100