реклама

реклама

З початку року містяни зробили більше 54 тисяч транзакцій за допомогою QR-коду.  Сума цих платежів складає більш ніж 7 мільйонів гривень.

23.10

За статистикою банкірів 27 тисяч безконтактних оплат зроблено при сплаті комунальних платежів. Цю технологію містяни освоїли ще на початку минулого року, адже до поштових скриньок почали надходити рахунки з QR-кодами для миттєвої сплати.

«Активне впровадження технології миттєвої оплати комуналки за допомогою QR-кодів дозволило навчити клієнтів здійснювати платежі онлайн в Приват24. Вже зараз доля оплат комунальних рахунків онлайн значно перевищує кількість оплачених через касу або термінали самообслуговування, - говорить керівник напрямку платежів та переказів Черкаської філії ПриватБанку Володимир Добровольский. - Наразі оплати за QR-кодом доступні для всіх СУБів, Черкаської служби чистоти, ЧТКЕ та Черкаської ТЕЦ в м. Черкаси. За послуги Черкасиобленерго можна сплатити по QR-коду по всій області».

Слідуючим за популярністю швидких розрахунків виявився місцевий транспорт, адже 26 тисяч транзакцій зроблені черкащанами саме за проїзд у міському транспорті. Нагадаємо, що раніше запуск безконтактних платежів за QR-кодом здійснений у 100 черкаських тролейбусах, та  більш ніж 70 маршрутних автобусах міста.

Технологія «Платежі за QR-кодом» є відкритою національною платформою, що дозволяє безконтактно здійснювати будь-які платежі в будь-якій точці країни.

Так, до сервісу «Платежі за QR-кодом», що  дозволяє покупцям оплачувати товари або послуги через мобільний додаток Privat24, відсканувавши QR-код з плаката в торговій точці, підключилися вже 165 черкаських підприємця. І кількість поціновувачів швидких оплат серед підприємців зростає, адже зручність таких розрахунків беззаперечна - оплата одразу поступає на розрахунковий рахунок підприємця.

Для торговців, що бажають підключити сервіс «Платежі за QR-кодом», необхідно подати заявку на сайті.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100