Голова ГО "Молода Черкащина" Вікторія Феофілова радіє, що команда «Сила людей» зібрала гроші на висунення колишнього журналіста Дмитра Гнапа в президенти. Про це вона написала в «Фейсбуці».

«Коли я слухала заяви "Сили людей" про те, що вони братимуть участь в президентських перегонах, я собі думала "зачєм?! без шансів на перемогу відбирати відсотки у тих, хто може поборотися з Юлєю і Петею?" А тепер я читаю цю новину і радію. І думаю, шо вони молодці. Тому що ніякого "єдиного" кандидата все одно нема. Але хтось в цій країні має показувати приклад цивілізовної політики: коли виборці платять за кандидата, а не олігархи. Коли партія створюється знизу і горизонтально, а не владолюбці збігаються під черговий вождистський проект. І кожен набраний Гнапом відсоток буде для них перемогою. Респект!» -емоційно написала Вікторія.

Вона також зазначила, що нині принцип “не прогадати” і проголосувати за обличчя з топ-5 соціологічного рейтингу має відійти у минуле.

655

Як відомо, колишній журналіст-розслідувач Дмитро Гнап зібрав необхідну суму для того, щоб зареєстрували кандидатом у президенти. Бухгалтер із його команди вже відправив платіж у ЦВК. Збирати кошти на заставу Дмитро Гнап розпочав два тижні тому. І за цей час люди перерахували йому навіть більше, ніж вимагається, – близько трьох мільйонів гривень. Кандидатом у президенти колишнього журналіста Дмитра Гнапа висунула партія "Сила людей".

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Ну и славно. 04.02.2019 18:22
Теперь у неё появилась уверенность, шо когда Гнапа станет президентом, то первым своим декретом велит вернуть ей ту сумку, шо у неё когда то из буса украли. Со всем крамом, шо в ней был.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100