Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня подарувала напередодні свята черкащанкам громадська організація «Громадська ініціатива «ЛАД». На запрошення почесного члена наглядової ради організації Євгена Курбета, на сцені обласної філармонії «запалювала» перша українська переможниця Євробачення Руслана. Вона порадувала черкащанок «дикими танцями», новими хітами та навіть класичними українськими піснями.

DSC_0219

Варто зазначити, що на запрошення Євгена Курбета Руслана вже не вперше приїжджає на Черкащину з благодійним концертом. Так, минулого року на Покрову, вона дарувала гарний настрій черкащанам у холодноярських Мельниках на фестивалі патріотичної пісні. Тоді, за сприяння Євгена Курбета для потреб нашої 28-ї окремої мехбригади ЗСУ на передову відправили «Бойову кухню» на базі автомобіля УАЗ-452.

За словами Руслани, вона не могла не відгукнутися на ці запрошення, адже щиро переживає за наших військових та Україну. І тоді й зараз Руслана багато спілкувалася з глядачами та говорила про події на Сході.

DSC_0184

— Запрошуючи мене в Черкаси, Євген Курбет не залишив мені вибору. Бо чудово знає, як я ставлюся до наших захисників і до всього, що відбувається в країні. Я багато разів бувала в АТО й допомагала нашим хлопцям. Різного було. Доводилося й заручників визволяти, були й обстріли наших колон. Звісно, я сказала йому так, — зізналася Руслана.

На концерті було багато жінок-військових, волонтерів та дружин ветеранів АТО.

Як зазначив Євген Курбет, на їхню долю випало чимало випробувань.

DSC_0179

— Сьогодні у цій залі знаходяться дружини, мами та подруги наших захисників, дружини наших військовослужбовців та волонтери. Від початку збройної агресії на вашу долю випали складні випробування: проводжати, чекати, зустрічати, допомагати, на превеликий жаль, і втрачати. За це вам щира подяка та низький уклін, — зазначив Євген Курбет, звертаючись до присутніх у залі жінок.

З нагоди свята від імені громадської організації «Громадська ініціатива «ЛАД» Євген Курбет відзначив подарунками кількох черкащанок. Зокрема, начальника госпіталю Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота Вікторію Черкасову. У липні-серпні 2014 року вона під вогнем проросійських найманців надавала медичну допомогу пораненим прикордонникам під час оборони Луганського прикордонного загону. Також були відзначені Світлана Новіцька, виконуючий обов’язки начальника фінансової служби 25-го окремого батальйону Нацгвардії, Юлія Гаврильченко, радіотелефоніст відділення зв’язку Черкаського зонального відділу військової служби правопорядку, а також волонтери  Оксана Циганок, голова «Центру допомоги армії Черкащини» та Галина Семікіна, волонтер організації «Наш батальйон».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100