реклама

реклама

Усі люблять блондинок. А цю довгоногу красуню навіть обожнюють, тому що вона - Суперблондинка. Граціозна, позитивна, відважна, розумна і невгамовна Оля Полякова. Її почуття гумору змусило дивитись мільйони людей такі передачі як “Хто проти блондинок?”, “Хто зверху?”, “Богиня шопінгу”, “Зоряні яйця”, “Як дві краплі”, “Суперзірка” та інші. Чесно кажучи, почуття гумору та певна легкість у поведінці іноді відіграє і негативну роль у житті Олі Полякової. Дуже часто її слова та наміри через це сприймають як якийсь жарт і не бачать справжньої глибини та мудрості артистки. Але яке щире здивування охоплює тих, кому все ж вдається це зробити!

screenshot321

Окрім колекції неймовірних кокошників, шикарних довгих ніг, Оля Полякова має червоний диплом Вінницького музучилища ім. М.Д.Леонтовича. Також діапазон голосу співачки сягає три октави. А у 2018 році за версією “VIVA” вона стала найкрасивішою жінкою року. То ж наша Оля і спортсменка, і красуня, і розумниця.

Минулого року у рамках шоу під назвою “Королева ночі”, Суперблондинка змінила одинадцять сценічних образів. Так, Оля Полякова не любить бути одноманітною та передбачуваною. Виступи співачки завжди вражають барвистістю, епатажністю та іншими приємними несподіванками.

Тому за проханнями великої кількості шанувальників у 2019 році артистка влаштовує шоу у Палаці Спорту “Королева ночі. На біс”. Будьте певні, що незабутні враження від цього заходу вам гарантовані!

Придбати електронний квиток на шоу Олі Полякової можна на сайті квиткового оператора TicketsBox. На даний момент ще не вигадали більш зручнішого отримання квитків, ніж в електронному вигляді. По-перше, оформити замовлення можна у будь-який зручний для вас час та у будь-якому місці Земної кулі, де є інтернет. По-друге, такий квиток не загубиться і не зіпсується, бо зберігатиметься на електронній пошті. По-третє, його не обов’язково роздруковувати, достатньо показати при вході з екрану свого гаджета. То ж не зволікайте, купуйте квитки на виступи улюблених артистів з легкістю! А за концертами Олі Полякової можна слідкувати тут: https://olya-polyakova.ticketsbox.com/

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100