реклама

реклама

Ви відбілювали коли-небудь зуби чи тільки збираєтеся це зробити? Естетична стоматологія сьогодні пропонує декілька способів вибілювання і один.

original

Zoom і домашнє відбілювання: комплексний підхід для ідеальної посмішки

Ви відбілювали коли-небудь зуби чи тільки збираєтеся це зробити? Естетична стоматологія сьогодні пропонує декілька способів вибілювання і один з них це вибілювання Zoom.

У чому переваги Zoom відбілювання?

Цей вид відбілювання існує з 1985-го року і за ці роки, звичайно ж, він істотно поліпшив свій ефект - з його допомогою можливо відбілити зуби на декілька відтінків всього за один сеанс.

Як працює відбілювання Zoom?

Все дуже просто: - губи і ясна покриваються захисним роттердамом, щоб на них не подіяв відбілювальний агент;

- на зуби наноситься відбілювальний гель, який обробляється спеціальною лампою від 3-х до 15-ти хвилин (залежно від бажаного відтінку);

- гель наноситься повторно до отримання потрібного відтінку.

Посилюємо ефект Zoom відбілювання в домашніх умовах

Після відбілювання в клініці стоматолог може призначити домашнє відбілювання, щоб отриманий ефект тримався як можна довше. Найпопулярнішим гелем для домашнього відбілювання вважається Ultradent з відсотком відбілювання 35%. Він поміщається в спеціальні капи, які виготовляються на замовлення в лабораторії. Капи мають бути індивідуальними, а не просто взятими в аптеці, оскільки аптечні варіанти є більше стандартними, а через це гель не прилягає добре до зубів і може обпікати ясна. Навіть після виготовлення капи дантист перевіряє, чи добре вона сидить на зубах пацієнта, чи не заподіює дискомфорту і чи не торкається ясен.

У домашніх умовах такі капи заповнюються відбілювальним гелем і носяться на зубах упродовж 30-ти хвилин в день. Це забезпечує відбілювальний ефект поступово, при цьому гарантує його постійність - перші зміни у білизні зубів пацієнти відмічають вже після перших 6-ти місяців домашнього відбілювання. Як варіант відбілювання, ще можуть бути використані відбілювальні пасти, але перед їх придбанням треба обов'язково порадитися з лікарем, оскільки склад паст різний і підходить не усім. Дізнайтеся більше про способи відбілювання зубів на безкоштовній консультації в стоматологічній клініці "СКАЙКЛІНІК" (м.Київ). На прийомі можна буде подивитися, як діють різні способи відбілювання і дізнатися, скільки прийомів знадобиться, щоб отримати бажаний відтінок.

Записатися на консультацію можна, заповнивши коротку форму на сайті клініки - skyclinic.ua. Записи також приймаються по телефону та електронною поштою.  Клініка працює без вихідних, тому для всіх бажаючих ми знайдемо час для інфоконсультації. Успіхів Вам!

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100