Коли болить зуб, дізнатися причину неприємних відчуттів і отримати кваліфіковану допомогу ви можете в будь-який з приватних клінік мережі «Люмідент» в Києві, розташованих в різних районах столиці.

implantatsiya-zubov

Відповідаючи на питання: болить зуб - що робити, Люмідент радить, якщо така ситуація сталася вночі, то тимчасовим вирішенням проблеми буде прийом болезаспокійливих таблеток. Але для остаточного усунення болісних хворобливих відчуттів необхідно звернутися до стоматолога, з'ясувати причину і пройти лікування захворювання: карієсу, запалення навколозубних тканин і ін.

Зубний біль: причини появи

Якщо болить зуб, це може бути сигналом, що вказує не лише на захворювання в самому зубі, але і в навколишніх його тканинах - пародонті. У більшості випадків гострий, болісний зубний біль з'являється у людини на тлі запалення і розпаду пульпи.

Крім цього, однією з причин, чому болить зуб, є запальні процеси або пошкодження тканин, що оточують хворий зуб. Це тканини ясен, жувальні м'язи, кісткова тканина щелеп. Якщо болить зуб, незалежно від того, відбувається це вдень або вночі, необхідно запланувати візит на прийом до лікаря в стоматологію «Люмідент» в Києві, де фахівці знають, як позбутися від зубного болю назавжди.

detskaya-stomatologiya-kruglosutochnaya

Як лікують зубний біль в «Люмідент»

Тільки кваліфіковані стоматологи мережі наших клінік в Києві знають, як зняти зубний біль і позбавити пацієнта від хворобливих відчуттів і дискомфорту. Лікування зубного болю в стоматологічних клініках «Люмідент» - багатоетапний процес, який включає:

• огляд ротової порожнини без неприємних відчуттів в кріслі лікаря стоматолога;

• проведення рентген-діагностики з отриманням цифрового прицільного зубного знімка за допомогою радиовизиографа або комп'ютерної томографії сегмента для діагностики захворювання;

• надійне знеболення хворого зуба із застосуванням унікальної комп'ютерної анестезії, якою обладнаний кожен лікарський кабінет.

За бажанням пацієнта лікування карієсу, усунення зубного болю під коронкою, видалення нерва або кореня може проводитися під загальною седацією у вигляді занурення пацієнта в медикаментозний сон. Дана процедура виконується на законних підставах відповідно до ліцензії на надання даної послуги.

У клініках «ЛюміДент» лікування зубного болю проводиться під стоматологічним мікроскопом і в кожному конкретному випадку залежить від причин, чому болить зуб. При зверненні людей з гострим зубним болем наші лікарі приймають їх без черги для надання швидкої допомоги.

Якщо у вас болить зуб, лікарі рекомендують не затягувати візит в стоматологічну клініку в Києві, щоб встановити причини появи болю. Зуб може нити, подаючи таким чином сигнал про присутність захворювання, наприклад, карієсу або про неправильне встановлення пломби, в результаті чого також з'являється зубний біль.

работе Ципко З

Допоможи собі сам

За посиланням lumident.kiev.ua/ua/narodnye-sredstva-ot-zubnoj-boli дивіться рецепти народної медицини, що допомагають від зубного болю.

Їх можна використовувати в якості тимчасового заходу в разі відсутності можливості отримати професійну стоматологічну допомогу. До найпоширеніших способів надання допомоги самому собі при зубному болю відносяться такі процедури:

• полоскання і видалення застряглої їжі з порожнини хворого зуба за допомогою зубочистки або нитки;

• прикладання шматочку льоду до хворого зуба;

• полоскання порожнини рота настойкою ромашки, шавлії, м'яти, куркуми;

• холодний компрес з заварки чаю, ефірного масла гвоздики, календули, куркуми на місце, де болить зуб.

Не влаштовуйте своєму організму випробування зубним болем і негайно звертайтеся за допомогою в стоматологію «ЛюміДент»! Наші лікарі встановлять причину: чому болить зуб, і усунуть цю проблему раз і назавжди.

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 vovan 63 13.08.2021 22:29
так шо шоб полічить зуб тепер потрібно в Київ їхати ? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Черкасская стоматология 13.08.2021 12:27
Будущего, это стоматология самообслуживани я.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100