Лінія магазинів EVA, «Нова пошта» та Благодійний фонд «Коло» безкоштовно поставили в медичні заклади Черкащини мийні та дезінфекційні засоби на десятки тисяч гривень.

02

28 квітня шефську допомогу було надано шістьом опорним закладам охорони здоров’я області: Черкаській міській інфекційній лікарні, Уманській міській лікарні, Золотоніській, Черкаській та Шполянській центральним районним лікарням, Черкаській обласній лікарні.

Загалом у Черкасах та Черкаській області медичним закладам передано 100 кілограмів прального порошку, 36 літрів антисептика, 35 літрів рідкого мила, 35 літрів антисептичного мила, близько 70 літрів гелю для туалету, близько 60 літрів універсального мийного засобу, 684 літри «Білизни».

– Велика подяка тим, хто надає допомогу, особливо зараз, у період коронавірусної пандемії, – сказав у коментарі «Прочерку» головний лікар Черкаської обласної лікарні Олександр Дудник. – Держава дбає про медиків. Але коронавірусна інфекція застала зненацька всі країни. Багаті країни Європи – Італія, Іспанія, Німеччина, і ті насилу справляються з цією бідою. Ясна річ, передбачити настання пандемії було неможливо. Зараз, коли наш заклад лікує хворих на COVID-19, допомога з боку бізнесу вкрай необхідна. Скільки б ми не отримали дезінфекційних та мийних засобів, засобів захисту – все потрібно, адже незрозуміло, скільки часу триватиме пандемія.

Шефською допомогою було охоплено понад 200 опорних лікарень України. Лінія магазинів EVA виділила та розіслала українським лікарням більше 4000 кілограмів прального порошку, 3000 літрів антисептика і рідкого мила, більше 2500 літрів гелю для туалету, 2000 літрів універсального мийного засобу та 25 тисяч літрів білизни. Найбільші посилки були доставлені в лікарні Одеської, Львівської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Загальна сума допомоги склала близько 500 тисяч гривень.

Як повідомляють у прес-службі Лінії магазинів EVA, компанія, готуючись спільно з благодійним фондом «Коло» надати шефську допомогу, уважно вивчила нормативи МОЗ, прорахувала кількість ліжко-місць у кожній опорній лікарні, максимальні витрати дезінфекційних засобів, визначила кількість товару, яку необхідно на місяць карантину. Потім у розподільчому центрі компанії на Київщині сформувала унікальні набори найнеобхідніших товарів. Завдяки «Новій пошті» ці посилки були доставлені у лікарні.

«У медичних закладах працюють справжні герої і героїні у білих халатах. Наш обов’язок – не залишати їх наодинці в боротьбі з нашим спільним ворогом, коронавірусною хворобою», – наголошують у Лінії магазинів EVA.

05

07

12

13

 

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100