реклама

реклама

Перспективи розвитку сприятливого інвестиційного клімату в Україні, успіхи українського бізнесу та труднощі, з якими стикаються підприємці, - про це і не лише йшлося під час робочого візиту народного депутата та голови політичної партії «Слуга Народу» Олександра Корнієнка на Черкащину.

WhatsApp-Image-2021-07-26-at-16.04.47

Так, він побував у селі Криві Коліна на Тальнівщині, де відвідав ТОВ «Мовер Міл». Підприємство, основою виробничих потужностей якого є найбільший новозбудований млин в Україні, повністю автоматизований та споруджений за новітніми стандартами і останнім словом техніки. На сьогодні тут виробляється борошно під ТМ «Перший Млин».

Підприємство реалізує свою продукцію як на внутрішньому ринку, так і за кордоном - у Китаї, Мозамбіку, Кенії, Омані, Арабських Еміратах, Палестині, Ліванській республіці, Іракові, Ізраїлі та інших.

цифра_бізнес 5

«Ми показали народному депутату деякі результати нашої праці за останні 10 років. Ознайомили з сучасним обладнанням борошномельного заводу, технологією, парком техніки, – говорить Ігор Новицький, представник засновника підприємства. – Крім того оглянули відновлену школу та клуб, гуртожиток, їдальню для працівників, храм Воскресіння Христового. Відвідали майданчик, на якому зараз триває будівництво майстерні та додаткових «банок» для елеватора».

Під час розмови Олександр Корнієнко та Ігор Новицький обговорили складність отримання дозвільної документації на будівництво, приєднання до газо- та електричних мереж.

«Але реалізація цих завдань уже підкріплена законодавчо, тому чекаємо найближчим часом, що ці закони набудуть чинності і проблеми поступово вирішуватимуться. Крім того ми порушили тему так званих «чорних фермерів», які не наповнюють бюджет. Їх діяльність регулюватиме Закон №5600, очікуємо коли він запрацює», - підсумував Ігор Новицький.

цифра_бізнес4

«Це підприємство – гарний приклад співпраці інвесторів та місцевого самоврядування, тому що у селі силами інвесторів побудовані соціальні об’єкти. Але з боку бізнесменів багато нарікань на те, як у нас в країні держава в особах чиновників уповільнює розвиток їхньої справи, - зазначив народний депутат Олександр Корнієнко. – Думаю, нам треба працювати над дерегуляцією, над тим, щоб прибрати чиновника з життя бізнесу, людини, замінювати усе це на цифрові процеси. Тобто впроваджувати цифрову трансформацію і робити так, щоб наша держава допомагала, а не втручалася у роботу».

І запевнив, що зі свого боку, як народний депутат, робитиме усе для того, аби Україна була комфортною зоною для інвесторів, а не шляхом з перешкодами, які потрібно долати.

про це інформує пресслужба партії.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Зеркальная болезнь 03.08.2021 20:52
У двух слуг, как минимум. А все подумали, что те на сносях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Здогадка 03.08.2021 14:56
З таким великим животом, мабуть, важко про щось думати, окрім їжі і держави. Навіть голитися немає бажання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Ботнар 03.08.2021 12:38
Смішне друге фото- поц у вишиванці і пацик у червоних штанях- Свадьба в Малиновці,ремік с
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100