реклама

реклама

У наш час знання англійської мови стає все більш актуальним. Вона використовується і стала необхідною в різних сферах життя. Наприклад, вже зараз, в 2021 році, англійська потрібна для:

  • подорожей;
  • вступу до вузу на перспективну спеціальність. Зокрема, вона важлива в IT, журналістиці та інших топових професіях;
  • працевлаштування в зарубіжну компанію;
  • ведення проектів з іноземними партнерами.

86fcc42e-ebd8-45e0-a751-019f190beb19

Також знання англійської дає пріоритет при влаштуванні на роботу. І це не дивує. У сучасному діловому світі багато компаній виходять на міжнародний ринок з метою розвитку бізнесу і їм потрібні фахівці, які вільно володіють іноземною. Більш того, співробітникам, які співпрацюють з зарубіжними партнерами платять вищу зп. Тому, для тих, хто хоче реалізувати себе в цікавій професії і отримувати хорошу заробітну плату, є сенс вже зараз вчити англійську.

Способи вивчення іноземної

Сьогодні існує багато різних методик і способів для тих, хто хоче освоїти іноземну. Кожен з варіантів характеризується певними перевагами і недоліками:

  • самостійно. Це найбільш доступний варіант, але вимагає серйозної самодисципліни і посидючості. Плюс, без допомоги педагога буде складно правильно зорієнтуватися в незнайомих темах;
  • з репетитором. Індивідуальні заняття – це надійний спосіб для тих, хто хоче добре вивчити англійську. Педагог використовує різносторонній підхід, направлений на опрацювання граматики та покращення розмовної іноземної мови. Репетитор англійської детально роз'яснить правила, допоможе у виправленні помилок, надасть матеріали і підбере ефективну методику. Плюс – можна вибрати графік занять;
  • курси – теж надійний і зручний варіант. Їх ведуть професійні педагоги за спеціальними методиками. До того ж на курсах простіше підтягти розмовний рівень з іншими учнями. Але доведеться підлаштовуватися під графік занять і багато працювати самостійно, якщо якась тема залишилася незрозумілою.

Як бачимо, найбільш надійні варіанти вивчити англійську – це заняття з репетитором і курси. Однак не завадить порівняти популярні методи по ефективності і витратності.

Оцінюємо способи вивчення іноземної

Кожен метод освоєння англійської мови відрізняється по ряду параметрів. Зазвичай до уваги беруться такі характеристики, як вартість, швидкість вивчення, а також кількість людей. Приведемо порівняльну таблицю:

Метод

Кількість людей

Вартість навчання (приблизна), грн

Скільки часу потрібно для задовільного результату, міс

Марафони

Багато, залежно від популярності школи

Від 200

від декількох днів до декількох неділь, залежно від програми та цілей

Курси

Від 5

Від 190

Від 2,5

Репетитор

індивідуально

Від 80

Від 3


Як бачимо, умови серйозно відрізняються. Досягти кращої ефективності можна за рахунок комплексного підходу - навчання на курсах и роботи з класним репетитором. Розповімо, де їх знайти в Україні.

92ec4a5b-433c-40fd-9370-49c0881a7796

Рекомендації з пошуку педагога

Знайти репетитора в Івано-Франківську або будь-якому іншому місті України найпростіше на сайті Buki. На цьому сервісі зареєстровані педагоги зі всієї країни, вибрати можна фахівця, як для офлайн уроків, так і онлайн занять. Серед переваг Buki:

  • зручна система фільтрів, яка спрощує вибір репетитора;
  • детальні анкети педагогів з інформацією про освіту, досвід, програми та методи навчання;
  • наявність відгуків і оцінок;
  • дружній інтерфейс.

Крім того на сайті можна зареєструватися на мовних курсах Buki з вивчення англійської, як для школярів, так і дорослих, кому іноземна потрібна для роботи. Система викладання складена професійними методистами, завдяки чому характеризується високою ефективністю та дієвістю.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100