Новий рік почався не лише з прекрасних побажань, а й зі значного збільшення цін на продукти, побутову техніку та інші товари споживання. Таке зростання не пройшло стороною і друкувальні пристрої, а також сферу їх обслуговування. Споживачі вже висловлюють обурення з приводу цього. Однак деякі сервісні центри, такі, наприклад, як «Київ ІТ Сервіс», вирішили не шокувати своїх клієнтів захмарною вартістю. Ціна на заправку Xerox тут на офіційному сайті компанії є прийнятною для багатьох користувачів.

16012679381

Огляд цін

Заправлення картриджів є досить поширеною послугую. Через це багато сервісних центрів приділяє велике значення якості проведення процедури зарядки, а також ціновій політиці. В залежності від конструктивних особливостей та об’эму тонера вартість заправлення у 2022 році буде:

  • мінімальною — від 199 до 219 грн.;
  • середньою: від 259 до 359 грн. ;
  • значною — до 589 грн.

Наприклад, для деяких не дуже поширених моделей заправлення замовляється окремо. Тому її вартість суттєво відрізняється від усіх інших зразків цього сімейства. До того ж багато компаній, які обслуговують офісну техніку, пропонують вигідні умови співпраці. За потреби майстер фірми виїжджає на виклик та проводить процедуру в офісі клієнта чи вдома. Звісно, ціна такої послуги може бути на 20-30 грн. дорожче.

c522cc64e73bbe592f5597a0fdddabff

Як формується ціна на заправлення тонер-картриджів?

Компанія Xerox випускає витратники з різними технічними характеристиками. Хоча пристрої у більшості випадків складаються за стандартною схемою, все ж таки варіанти збирання конструкцій мають свої нюанси. У деяких зразків бокові кришки фіксуються гвинтами, а в інших — пластмасовими шпильками. Також способи встановлення елементів для кріплення можуть відрізнятися. Так, на формування вартості заправки картриджів Xerox впливають наступні фактори:

  • марка та кількість тонера;
  • заміна робочих деталей;
  • складність розбирання/збирання витратника.

Майстри повинні бути досвідченими, аби рівно встановити дозувальне лезо чи ракель. Якщо пластини хоча б на міліметр стоятимуть нерівно, в результаті тонер буде нерівномірно розподілятися на поверхні валу, через що з’явиться фон або дефекти. Крім того, занадто зношені модулі потребують заміни, адже погіршують якість друку. Нові запчастини коштують чимало, особливо якщо купуються у перевірених постачальників. Все це впливає на формування ціни.

Обираючи сервісний центр, звертається увага на ще декілька значних моментів. Занадто низька ціна заправки картриджа Ксерокс може вказувати на використання дешевого, а значить, неякісного тонера. Такий порошок призводить до швидкого зносу фотобарабана та валу проявлення. Його мікрогранули погано запікаються на поверхні паперу, тому друк виходить нечітким. З огляду на все це спеціалісти компанії «Київ ІТ Сервіс» зважено підходять до вибору тонера, запасних частин та процедури заправлення.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100