Онлайн-кредитування отримало пальму першості як джерело позики невеликих сум на короткий строк. Багато хто звертається до МФО у випадках, коли гроші знадобилися терміново. Як правило, кошти потрібні на базові потреби: оплату комунальних рахунків, навчання, лікування тощо. Тому пропозиція МФО лідирує за необхідності отримати гроші до зарплати.

Умови надання онлайн-кредитів

Дві основні вимоги до позичальників — повноліття та наявність громадянства України. Також клієнту потрібно мати на руках власну активну картку будь-якого українського банку. Отримати другий кредит, якщо поточний ще погашений, не можна в одній і тій самій компанії. Перший кредит зазвичай надається під акційну ставку 0,01%. Наступні тарифікуються згідно з політикою кожної компанії з можливістю отримати додаткової знижки. Кредити онлайн надають на строк до 30 днів із функцією подовження.

Чому банки не займаються онлайн-кредитуванням?

У банків ширша спеціалізація: від оформлення депозитів до видачі карток, курування рахунків пенсіонерів, студентів, продажу авіаквитків, оплати комунальних послуг тощо. Кредитування в банках, як правило, орієнтоване на цільові потреби: покупку автомобіля, нерухомості, відкриття стартапу тощо. Для дрібніших потреб існує кредитний ліміт, доступний певним типам карток. Проте разом із широким спектром можливостей приходять і суворі правила: користувачі з низьким кредитним рейтингом мають найменше шансів як підняти кредитний ліміт, так і отримати великий кредит. Окрім того, послуга кредитування до зарплати не є головною спеціалізацією банків.

На що можна витратити кредитні гроші та як взяти кредит?

Оскільки МФО займаються нецільовим кредитуванням, позичальник вільний у виборі витрат коштів. Крім того, завдяки тому, що гроші переказують на будь-яку банківську картку, клієнт може заробити на витратах. Гроші не вважаються як кредитні для обслуговчого банку, оскільки видала їх МФО. Якщо на картці передбачений кешбек, користувач може отримувати бонусні кошти на обрані категорії за безготівкових розрахунків.

Щоб взяти кредит онлайн у мікрофінансовій організації, можна скористатися додатком (якщо компанія його розробила) або подати заявку на сайті. Потрібно вибрати суму та термін, після чого заповнити коротку реєстраційну форму. Після відправки анкети вона потрапить на розгляд, і за умови схвалення на пошту прийде договір кредитування. Його потрібно підписати SMS-кодом, після чого на картку миттєво будуть відправлені кошти. Погашення також проходить онлайн: воно доступне в особистому кабінеті. Також можна закрити кредит у терміналах самообслуговування, «Приват24», а також у касі будь-якого банку.

* Реклама


реклама

Коментарі  

 
+1 #3 правда 22.02.2022 10:08
рекламщики не вчать мову
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Роман 21.02.2022 23:06
Не ЗАЙМАЙТЕ гроші! Чим вони Вам завинили? Якщо вже вкрай треба, то ПОЗИЧТЕ, але НЕ ЗАЙМАЙТЕ! Вчіть мову, неуки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Сидоров. 21.02.2022 20:13
Кредит , це ярмо на шиї кредитованого. Кредитуючий ЗАВЖДИ остається у вигоді , і немалій. За рахунок кредитованого.
Я колись взяв калькулятор і підрахував скільки я візьму і скільки я віддам . І раз і назавжди вирішив не брати кредити ніколи. Це дешевше , коли розумно розподіляєш гроші сам свої.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100