Савік Шустер піаритиме кандидата в нардепи Павла Єлізарова?

Савік Шустер піаритиме кандидата в нардепи Павла Єлізарова?

Самовисуванець по Жашківському 199-му округу Павло Єлізаров в ефірі «Шустер Live» від 7 вересня назвав три причини, через які спершу отримав відмову в реєстрації кандидатом в нардепи.

– Коли я прийшов: відсутність черг, усміхнені люди, і всі допомагають... Я насправді зрадів, але трішки напружився у цей момент, тому що подумав: «Ну, так в житті не буває: щоб все просто». Пройшло декілька днів і ми отримали відмову в реєстрації. Причин було три. Перша: я заповнив заяву, а завіз її через декілька днів, бо не встигав раніше. Людина, що приймала заяву, не звернула на це увагу. Друга причина: я не вказав, що готовий відмовитися від підприємницької діяльності. На сайті ЦВК, в анкеті номер 5, це не було вказано і ні в яких посиланнях не було. І, в принципі, я думаю, що це була основна помилка у багатьох кандидатів, яких познімали з реєстрації. І третя причина: у розділі, де треба було вказати, чи займався я громадською діяльністю, я поставив прочерк, а треба було написати фразу «не займався». Але юристи допрацювали – ми подали документи. І в останній день, в неділю, о пів на дванадцяту ночі, я знову з'явився в ЦВК і знову, безумовно, без черги: тому що там абсолютно нікого не було – ми подали документи – і їх успішно прийняли, – розповів Павло Єлізаров.

– Прекрасно, – прокоментував цю історію Савік Шустер.

При цьому, присутній в студії лідер Радикальної партії Олег Ляшко зазначив, що хоче дати кандидату Савіка Шустера добру пораду: Єлізаров повинен знати з ким зіткнеться на 199-му окрузі.

– Посилаєте його в цю клоаку… у 199-й округ, – сказав Олег Ляшко.

Нагадаємо, що в ефірі «Шустер Live» ведучий Савік Шустер анонсував нове шоу «Свобода слова. Реальне життя».

– Це розповіді про реальне життя сімей і як вони, загалом, до цього 28 жовтня готуються. Ми покажемо вибори зсередини. Як ми це зробимо? Ми висунемо свого кандидата на одномандатному окрузі і щодня зніматимемо його зустрічі з реальними родинами, і щодня будемо це показувати, – розповів Савік Шустер.

Кандидатом у депутати, який братиме участь у програмі, буде керівний партнер «Савік Шустер студії» Павло Єлізаров.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Василь 13.09.2012 09:52
Не в клоаку, а в ан...л. Бо тут бал правлять затушковані р.....ани
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Микола 12.09.2012 15:19
Посилаєте його в цю клоаку… – сказав Олег Ляшко.
Вот кажуть же люди, що не треба займатися популізмом. Після того як опозіціонер (доречі, до якої гілки опозиції він належить?) Ляшко припер бідну корову до КабМіну..а потім збирав за нею навоз...у нього усі теми да розмови до сортирної теми повертаються
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 гонта 12.09.2012 13:49
На державному телебаченні, за наші гроші, Савік буде протягувати в Раду цього пройдисвіта Єлізарова. Коли і в якій країні таке було?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100