Черкаський силач Віктор Юрченко посів перше місце на етапі Кубка України в Рівному серед стронгменів, інформує «Черкаський спорт».

За словами Віктора Юрченка, чемпіонат України проходив під пильним наглядом відомого українського стронгмена Василя Вірастюка. До участі в змаганнях долучилося десять найсильніших чоловіків країни. Свої сили спортсмени випробовували у шести різних вправах: піднімали металеву колоду, легковий автомобіль на платформі, тягали бензовоз, носили валізи, вагою понад 100 кг кожна, та кантували величезні автопокришки.

Рекорд Василя Вірастюка на цих змаганнях вдалося побити львівському стронгмену Володимиру Рекші, який за хвилину та 30 секунд підійняв гантель, вагою 90 кг, десять разів. Проте, незважаючи на встановлений рекорд, у загальному заліку цьому спортсмену так і не вдалося посісти призове місце.

Після всіх етапів змагання черкащанин Віктор Юрченко посів почесне перше місце чемпіонату та став найсильнішим в Україні.

– Це вже не перше таке змагання і перемога, проте приємно. Суперники – молодці, було справді цікаво. Зараз же намагаюся дуже не перевантажуватися, адже старі травми, отримані на схожих змаганнях, дають про себе знати. Тому намагаюся берегтися, – ділиться враженнями стронгмен Віктор Юрченко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100