реклама

реклама

Працівники карного розшуку УМВС України на Одеській залізниці затримали злодія, який в потязі сполученням «Київ – Кривий Ріг», скориставшись безпечністю пасажирки, викрав усі її заощадження.

Повідомлення від потерпілої 57-річної жителька м. Кривий Ріг надійшло до чергової частини лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченка. Жінка повідомила, що, їдучи у вагоні № 11 вказаного потягу, вона виявила, що в її гаманці, який лежав на столику в купе, немає понад 1300 гривень.

Слідчо-оперативна група, провівши усі необхідні розшукові заходи, в одному з останніх вагонів потягу затримала 44-річного земляка потерпілої, який зізнався у скоєному і одразу повернув жінці викрадені гроші.

Зловмисник пояснив, що, повертаючись зі столиці додому, він вирішив пройтись потягом у пошуках довірливих та безпечних пасажирів. Відкривши купе одного з вагонів, він побачив, що на столику лежить гаманець, а біля нього міцно спить його власниця. Діставши гроші, крадій поклав гаманець на місце, аби не виникло підозри. Але в цей час жінка прокинулась і, побачивши в купе незнайомого чоловіка, попросила його увімкнути світло. Зрозумівши, що викриття не уникнути, злодій стрімко вийшов та зник у невідомому напрямку. Перевіривши гаманець, потерпіла виявила відсутність грошей і одразу повідомила про це провідникові потягу, який негайно викликав працівників міліції.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Наразі перевіряється причетність затриманого до інших крадіжок у потягах, інформує прес-служба УМВС України на Одеській залізниці.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100