реклама

реклама

Отримати всі найзапитуваніші послуги сервісних центрів МВС можна і в Центрі надання адміністративних послуг міста Умань.

Зокрема, всі бажаючі при потребі зможуть:

- зареєструвати/перереєструвати свої ТЗ (ті транспортні засоби, які не підлягають огляду/експертному дослідженню, або на які уже є документи про його проведення);

- отримати нове посвідчення водія замість втраченого або викраденого;

- обміняти своє посвідчення водія (без складання іспитів);

- отримати свідоцтва про реєстрацію колісних ТЗ для виїзду за кордон;

- отримати тимчасовий реєстраційний талон на право керування ТЗ;

5

Послуги надаються за принципом екстериторіальності, тобто всім бажаючим, незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Адреса ЦНАПУ: 20301, місто Умань, вулиця В’ячеслава Чорновола, 32/6.

Працює за графіком: з понеділка по четвер з 8.00 по 17.15, п`ятниця з 8.00 по 16.00. Субота та неділя — вихідні дні.

«Сьогоднішня подія – це ще один вдалий приклад турботи держави про своїх громадян. Адже делегування основних послуг які надають сервісні центри МВС ЦНАПам, це не лише додаткова локація де всі охочі зможуть отримати послуги що належать до компетенції МВС, це те місце де кожен отримає їх якісно і в найкоротші терміни» – прокоментував подію заступник начальника Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях (філія ГСЦ МВС) Володимир Андрущенко.

В нашій області це вже 4-й центр надання адміністративних послуг з яким сервісні центри МВС наладили тісну співпрацю. Крім Умані, отримати послуги сервісних центрів можна також в ЦНАПах міських громад Ватутіного, Сміли та самого обласного центру.

«Дякую органам місцевого самоврядування за співпрацю, яка реалізувала нашу спільну мету – зробити державний сервіс більш якісним та зручним для кожного жителя області. Впевнений що бажаючих отримувати послуги які надаються органами МВС буде вдосталь, адже практика показує що в тих ЦНАПах де уже надаються наші послуги, ними скористалися вже більше 400 осіб лише за останні два місяці» – підсумував Володимир Андрущенко.

пресслужба РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100