реклама

реклама

В Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля відкрили сучасну аудиторію віртуального моделювання та проведення ділових ігор, йдеться на сайті установи.


У церемонії урочистого відкриття нової аудиторії взяли участь ректор академії генерал-майор служби цивільного захисту Микола Кришталь та начальник факультету пожежно-профілактичної діяльності підполковник служби цивільного захисту Олександр Джулай. Перерізавши стрічку, вони запросили гостей на невеличку екскурсію, яку провів начальник кафедри пожежно-профілактичої роботи майор служби цивільного захисту Сергій Цвіркун.

Нова аудиторія є профільною з дисципліни «Пожежна профілактика», що є підсумковою у блоці пожежно-профілактичних дисциплін та призначена узагальнити і систематизувати отримані раніше знання. Технічні рішення, використані при створенні аудиторії, сприяють проведенню активних форм занять і дозволяють максимально залучити кожного курсанта в навчально-виховному процесі.

Планується, що переважна більшість занять буде проводитися з використанням інтерактивної дошки. Викладач під час заняття має можливість демонструвати фото- і відеоматеріали, у будь-який момент звертатися до баз технічних нормативних правових актів, користуватися довідковою інформацією. При цьому всі його дії зберігаються в пам’яті комп’ютера з можливістю їх повторного перегляду. Після закінчення заняття курсанти можуть зберегти отриману інформацію в електронному вигляді.

Аудиторія віртуального моделювання також дозволяє використовувати програмне забезпечення для моделювання дій з перевірки протипожежного стану промислових, громадських та інших об’єктів, моделювання процесів розвитку пожежі, її небезпечних факторів та поведінки людей при евакуації з будівель.

Використання аудиторії дозволить не лише наблизити курсантів та студентів до практичної діяльності, але й максимально їх зацікавити, вводячи елементи ігрового моделювання.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100