9 лютого в інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля відбулася нарада з підведення підсумків роботи Черкаської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і території за 2015 рік та визначення пріоритетних завдань на 2016 рік, інформує сайт інституту.

Під час засідання розглядалися питання системи цивільного захисту, забезпечення готовності до проведення ефективних заходів захисту населення і територій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Як інформує прес-служба голови ОДА, Юрій Ткаченко на нараді повідомив, що цьогоріч продовжиться практику перевірки об’єктів цивільного захисту на готовність. Ідеться як про планові ревізії, так і про раптові.

По завершенню наради виконуючий обов’язки проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Олександр Тищенко висловив щиру вдячність керівництву облдержадміністрації, районних структур за плідну співпрацю, за допомогу у проведенні практичних виїзних занять на території міста та у підготовці молодих фахівців рятувальної справи.

Потім на території спортивно-оздоровчого комплексу ЧІПБ учасники наради оглянули сили та засоби обласної оперативно-мобільної групи, а також структурні підрозділи та наметове містечко керівного пункту.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100