реклама

реклама

На лінію «102» надійшло повідомлення, що в одній із багатоповерхівок міста Черкаси чоловік намагається вкоротити собі віку, вистрибнувши з вікна власної квартири.

Оперативний черговий відразу направив слідчо-оперативну групу Соснівського райвідділу міліції на місце події. Приїхавши за вказаною адресою, правоохоронці побачили, що на підвіконні п’ятого поверху сидить чоловік та погрожує вистрибнути.

Навколо будинку зібралось чимало людей, які намагалися вгамувати чоловіка, однак їхні вмовляння були марними. Міліціонери піднялися на п’ятий поверх і зайшли у відчинені двері квартири. Господар, який в той час знаходився у відчиненому вікні, не очікував появи у квартирі людей у погонах.

Він розгубився та почав кричати, що ще один крок в його бік – і він стрибне вниз. Оперуповноважений карного розшуку Соснівського райвідділу міліції капітан міліції Олександр Анісімов, який почав розмовляти з «самогубцем», намагався всіляко вплинути на чоловіка. Однак власник квартири продовжував стояти на своєму. Зважаючи на ситуацію, щоб заспокоїти чоловіка, міліціонери покинули квартиру, там залишився лише Олександр Анісімов, який продовжував спілкуватись з господарем.

Після тривалих переговорів, працівникові міліції все ж таки вдалося розговорити чоловіка. Той на хвилинку забув про задумане і зліз із підвіконня. Міліціонер швидким рухом схопив чоловіка і відштовхнув подалі від вікна. Тим часом до квартири прибули медики, яких викликали співробітники міліції. Вони надали чоловікові медичну допомогу та заспокоїли його. Після чого «самогубця» було доставлено в Соснівський райвідділ для з'ясування причин того, що могло підштовхнути його до фатального кроку, повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100