реклама

реклама

Днями між управлінням Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області та обласним центром зайнятості під час робочої зустрічі було підписано угоду про співпрацю.


Питання працевлаштування колишніх засуджених у нинішній час стоїть досить гостро і самотужки вирішити його подекуди практично неможливо. Начальник обласного управління ДПтС України Анатолій Грищенко у розмові з директором обласного центру зайнятості Григорієм Дендемарченком висловив сподівання, що втілення у життя заходів, котрі передбачені договором суттєво покращить ситуацію з працевлаштуваннямосіб звільнених з місць позбавлення волі, що склалась останнім часом.

– Після відбування покарання людина залишається сам на сам у середовищі, котре дуже часто вороже до неї. І без постійної роботи та стабільного заробітку знову автоматично стає потенційним злочинцем – зауважив він. – Наша задача не покарати людину, адже покарання визначає суд, ми повинні людину повернути суспільству. Дуже важливо, що до цієї справи долучаються державні, релігійні та громадські організації.

На теперішній час у всіх виправних колоніях Черкащини регулярно проводяться зустрічі та інформаційні семінари представників регіональних центрів зайнятості з засудженими, котрі готуються до звільнення.

За даними Черкаського обласного центру зайнятості, у 2011 та впродовж 8 місяців 2012 року служба зайнятості працевлаштувала третину звільнених з місць позбавлення волі, серед тих, котрі звертались за допомогою.

Про це інформують в управлінні ДПтС України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100