З 8 червня у Смілі відновила свою роботу комісія з легалізації робочих місць. Члени комісії вже виїжджали у перші рейди, вчора було обстежено 45 робочих місць на смілянському ринку. Звісно, було виявлено кількох порушників та незареєстрованих працівників, пише smila-ua.com

На перший раз порушники отримали попередження від комісії та прохання офіційно зареєструватися і оформити належним чином своїх робітників. Наступного разу члени комісії вже не будуть такими добрими і штрафуватимуть нелегальних працівників, - про це попередив заступник міського голови Олександр Лисенко.

2022-06-10-legal

Також Олександр Лисенко звернувся до підприємців нашого міста з проханням вчасно та у повному обсязі сплачувати податки. Наше місто перебуває в тилу, завдяки захисту ЗСУ у нас спокійно, тож ми мусимо працювати і наповнювати бюджет.

А ще заступник міського голови нагадав, що у минулому році завдяки активній роботі комісії з легалізації робочих місць було офіційно зареєстровано 277 нових робочих місць. Та ще й сплачено до бюджету міста 1,5 млн грн податків.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100