Канівським міськрайонним судом Черкаської області засуджено за ч.ч.2, 3 ст.185, ч.2 ст.190, ч.2 ст.289 КК України до позбавлення волі на 5 (п’яти) років 1 (один) місяць, мешканця села Мартинівка Черкаського району, неодноразово судимого, який на шлях виправлення не став та продовжував скоювати злочини.

Суд

Про це повідомляє пресслужба суду.

Так, 40 річний чоловій, шляхом зловживання довірою потерпілої, попросив мобільний телефон з метою здійснення дзвінка, хоча в дійсності таких намірів не мав. Отримавши телефон засуджений зник і таким чином заволодів майном, спричинивши потерпілій матеріальних збитків на загальну суму 2025 грн.

Потім, злочинець, знаходячись в приміщенні магазину ТМ «Червоний Маркет», непомітно для сторонніх осіб, таємно викрав туалетну воду та запальничку, всього викрав майна на загальну суму 561, 69 грн., після чого з місця події втік.

В подальшому, вказаний чоловік, перелізши через паркан, проник на територію домоволодіння, після чого з підвального приміщення, викрав електричний шуруповерт, бензинову косу, мережевий подовжувач і таким чином завдав потерпілій матеріальної шкоди на загальну суму 13584,54 грн.

Після чого, знаходячись на стоянці, шляхом вільного доступу незаконно заволодів мопедом.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні інкримінованих кримінальних правопорушень визнав повністю.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Перехожий 22.06.2022 08:41
Який різносторонній суб'єкт! Нічого не цурається. Йому б ще балайку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100