Сьогодні на редакційний телефон видання «Вечірня Умань» подзвонив невідомий і пообіцяв «бити морду Гамалиці». Володимир Гамалиця – журналіст цього видання – нещодавно опублікував в газеті матеріал «Мертві душі» робитимуть вибори?» (розкрив факти, що 28 людей без свого відома стали членами дільничних комісій).

– Зателефонував чоловік і дуже нечітко представився. А тоді сказав, що ми не мали права давати в газеті мобільний номер телефону його доньки. І сказав, що будемо бити морду Гамалиці, автору статті. Я просив його представитися і залишити контакти, та він поклав трубку, – зазначив у коментарі «Прочерку» працівник редакції «Вечірня Умань» Андрій Руденко.

Сам Володимир Гамалиця повідомив «Прочерку», що зараз перебуває у відрядженні за межами міста.

– З редакції вже подали заяву про погрози в міліцію. Мабуть, я таки розрізав той гнійник, що наривав, – сказав журналіст.

З наступного тижні він з однодумцями планує їхати в Київ на мітинг проти закону про наклеп.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Ліворуч! 28.09.2012 09:54
Отже, читаємо коментарі, дивимося на оцінювання. Моторошно? А як же було простим німцям в 30-ті роки? Багато хто здався. Лежать тепер, оно, позакопувані, на наших полях. Хто візьме відповідальніст ь за підбурювання до злочинів? Підказка: читай список радикалів з "опозиції".
А журналістику треба захищати як ззовні, так і зсередини, не перетворюючи її на продажну дівку. А що "очкарик", як дехто тут пише, то яка різниця, чи він вже не громадянин України?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Василь 27.09.2012 23:29
Цитую Ліворуч!:
А що казати нам, комуністам?


слухати Пєтю Губошльопа, головного холуя олігархів та вчасно сплачевати партійні внески. Причому сплатити треба в потрійному розмірі, бо "Вітіну тишщу" вже видали :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Глядач 27.09.2012 23:14
«Делай, что должно,

и будь что будет» Мотобайкер держись ))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Сіренький 27.09.2012 21:16
Комуністам, гадаю, чекати приходиться лише одного: судової заборони на діяльність, пропаганду цієї злочинної ідеології та заборону символіки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Валентин 27.09.2012 20:08
Не бийте ботаніка!!! Чи може він спеціаль очки надів ? давить на жалість!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Бо*ров 27.09.2012 18:55
Бреше *учий син Руденко! Ніхто нікому не звонив,........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Ліворуч! 27.09.2012 17:16
А що казати нам, комуністам? Кому жалітися на тих, хто закликає до вбивства нас, як громадян України? Адже слова "комуняку - на гіляку" - є не що інше, як пряме підбурювання до карного злочину. А ви: "морду бити..." Тому, що не може правосуддя бути для когось - одне, а для когось - інше, тому, що не можна допускати в країні зверхньості чи то якогось певного VIP-буржуйства, чи то якоїсь одної нації, бо тоді неодмінно з'являться і інші, "неповноцінні", "нетитульні","відлучені", ті кого і вбити - не великий гріх.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100