реклама

реклама

Днями на Уманщину було передано більше сотні пакунків по лінії «СпівДії». Пакунки включали і продуктові набори, і гігієну. Це адресна допомога, що формувалася волонтерами в Черкасах по лінії «СпівДії» – офіційної платформи гумдопомоги, що була створена для об'єднання волонтерських та державних ініціатив в час війни.

1657032044464

Це перша допомога, яка була передана у рамках співпраці черкащан з молодіжним центром «START» факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Центр таким чином став співорганізатором реалізації гумдопомоги, простіше кажучи пунктом видачі допомоги.

1657032008837

Як зазначає Володимир Панченко, керівник обласного «СпівДія»-хабу, по Черкащині вже вдалося налагодити роботу з рядом організацій, які і є своєрідними центрами отримання на роздачі гуманітарної допомоги. Зокрема, вже направлялася допомога у Смілу, Золотоношу, Ватутіне тощо. Тепер хочуть налагодити роботу з Уманським центром при університеті.

1657031980934

«Основною метою діяльності Центру є всебічний розвиток і самореалізація молоді в різних сферах суспільного життя, розкриття її потенціалу, захист інтересів та прав; сприяння соціальному становленню й розвитку, професійній орієнтації та організації змістовного дозвілля, підтримці талановитої молоді. Напрями діяльності центру: навчально-науковий; дозвіллєвий; інформаційно-консультаційний; проєктний; профорієнтаційний; менторський, а також волонтерський, який у воєнний стан став особливими і основним напрям роботи центру», – каже керівник центру Наталія Левченко.

Читайте також:

У Черкасах запровадили новий проект для дітей-переселенців

У обласній владі повідомили, скільки вільних місць для проживання ВПО на Черкащині


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100