реклама

реклама

У Кам’янці вже стало доброю традицією поєднувати святкування Всеукраїнського дня бібліотек з визначними подіями в житті бібліотек району. У 2010 році це було відкриття інтернет-центру в центральній районній бібліотеці, в 2011 – відкриття інтернет-залу та підключення мережі інтернет до 5 СБФ. Цьогоріч також відбулося подвійне свято – разом зі святкуванням Всеукраїнського дня бібліотек в Кам’янці відзначили 90-річний ювілей центральної районної бібліотеки.

Бібліотекарів привітали представники районної влади та директор історико-культурного заповідника Галина Таран.

– У день, коли бібліотека відзначає подвійне свято – Всесвітній День бібліотек та свій 90-річний ювілей, хочеться сказати найтепліші слова працівникам – подвижникам бібліотечної справи, людям, які присвятили своє життя служінню книзі, тим, хто вже на заслуженому відпочинку, тим, хто працює нині, – зазначила у своєму виступі заступник голови райдержадміністрації Людмила Шляхтова.

Вона вручила Грамоти райдержадміністрації та ціні подарунки кращим працівникам галузі. Урочистості продовжилися святковим концертом, інформують у секторі з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю Кам’янської райдержадміністрації.

Довідково:

Дев’яносторіччя – поважний рік для бібліотеки районного центру. Свій початок вона бере від першої громадської книгозбірні, яка була створена при робітничому клубі в 1922 році, мала універсальний фонд і обслуговувала дорослих та дітей. Сьогодні Кам’янська центральна районна бібліотека – справжній інформаційний, просвітницький та громадський центр району з єдиним довідково-пошуковим апаратом та зведеними каталогами. У системі працює потужній комп’ютерний парк на 25 комп’ютерних місць.

Бібліотека співпрацює з бібліотечними закладами інших систем і відомств, освітніми установами, громадськими організаціями. Тут діє Публічний центр регіональної інформації, Пункт доступу громадян до публічної інформації, консультативно-інформаційний центр «Право», літературно-музична вітальня, клуби за інтересами: «Поезія у плині часу», «Закон і ми», «Книгосвіт», та «Школа професійного зростання».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100