реклама

реклама

Маячок на мобільному депутата показав, що в момент аварії він був в Умані

Маячок на мобільному депутата показав, що в момент аварії він був в Умані

Кров на подушці безпеки в "Мерседесі", що потрапив у ДТП під Уманню, належить не нардепу від Партії регіонів Антонові Яценку.

Про це свідчать результати ДНК-експертизи крові, повідомляє ТСН.

У Черкаській прокуратурі повідомили, що знайдена кров належить знайомому власниці автомобіля (сестра Яценка), мешканцю міста Києва, уродженцю Полтавської області 1978 року народження.

Сам нардеп почав збирати докази своєї непричетності до ДТП.

Зокрема, Яценко продемонстрував роздруківку мобільного оператора з даними про його місце перебування під час аварії. Згідно з даними, що передавав маячок на мобільному депутата, у момент ДТП політик був в Умані, за кілька кілометрів від місця аварії.

У справі залишилась остання - авто-технічна експертиза. Після неї встановлять швидкість обох машин і відновлять повну картину ДТП. Найбільше слідчі сподіваються саме на цю експертизу, передає ТСН.

Як повідомлялося, 1 вересня під Уманню "Мерседес" протаранив "Деу". Водій легковика загинув, іще троє його пасажирів із травмами потрапили до лікарні. ЗМІ поширили інформацію, що до аварії причетний чинний нардеп і кандидат у депутати Яценко. Свій стосунок до ДТП він спростував.

реклама

Коментарі  

 
-1 #42 yazon din alt 01.10.2012 18:48
О какой экспертизе может идти речь после того, как Мерс был похищен со штрафплощадки ГАИ?! Нет гарантий, что это вообще ТОТ САМЫЙ мерс!
И куда деть показания свидетелей, которые видели Яценко на месте аварии?
Куда исчезла видеозапись момента аварии камерой безопасности бензоколонки?
По*онка просто отмазывают - как отмазали от ответственности за тендерные махинации.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #41 Ответ Лилитопу 01.10.2012 18:14
Вы помешанный,зомб ированный продажными СМИ человек,а где гарантия,что вся ваша оппозиционная власть не занимается фальсификациями ,где гарантия что кандидаты от "ОО" по 200му округу не закинули эту "утку" в интернет с помощью парочки купленных журналистов,где гарантии что в продажных тендерах никогда не была замешана оппозиция,во времена когда их было большинство при власти?Нет гарантии!Вот именно!Более того,я работала длительное время с тендерной документацией,т ендеры на строительство по Украине,так вот,все откаты шли от представителей тогда еще просто "БЮТ",позже уже после реструктуризаци и партии,дело продолжили приемники.Не надо быть экстрасенсом,чт об увидеть до каких гнусных ходов опускается "Кролик и его команда","свободовцы" и остальные технические партии этих представителей, искусственно разжигается борьба народа друг с другом,накручив ается через СМИ,которые принадлежат оппозиции,псевд о-правдивые новости и статьи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #40 Рада 01.10.2012 18:14
Як не соромно плювати на людину, яка працює і стільки робить для нашого міста?! Скільки майданчиків він поставив, як школярам допоміг, а найголовніше - вирішує проблему з водопосточанням і ще багато чого. Ті хто намагаються зганбити Антона Яценко, мабуть вороги свого рідного міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #39 Леонід 01.10.2012 18:09
Дрібні склочні дурники, які намагаються заганбити Яценко! Набридли ваші казочки про те хто поганий, а хто хороший. Озерніться, вам від цього не бридко? Яценко не винен - є офіційні докази і годі поливати брудом невинну людину!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #38 Дарина 01.10.2012 17:57
Нарешті Яценко остаточно виправдали, нарешті підозри зникнуть. Але ось тільки невірні не вгамовуються!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #37 Эля 01.10.2012 17:51
Якщо б все було так просто, ви тут кричите чому так, а чому сяк!А я впевнений, що будь які його дії ви б розцінювали як негативні, адже такий народ! Що дали жувати, то й жують, не перебирають!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #36 Артем 01.10.2012 17:48
Не зрозуміло, чому досі сперечатись, факти є факти, а деякі досі не заспокояться та смачно пережовують плітки! Гидко, коли люди опускаються так низько, щоб звинуватити невинну людину!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #35 Мат 01.10.2012 17:45
О очередное чтотонедоделанн ое выползло)Еврей Уманьский наверное)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #34 Роман 01.10.2012 17:43
Найголовнішим є те, що Яценко зміг довести свою непричетність до аварії, так говорити ще будуть, людям тільки дай кістки перемити, але ж потрібно реально дивитися не речі і розрізняти де чорне, а де біле!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #33 Лилитоп 01.10.2012 17:11
А де гарантія, що кров не була нанесена пізніше?
А де гарантія, що медекспертиза крові відповідає дійсності? Бо в нашій країні держ-апарат остаточно втратив довіру народу України!
Отже револіція гряде, якщо на виборах (а так і буде бо це єдиний вихід для Яника) переможе ПР з фальсифікаціями !

Тож усе це - неймовірне...
Яценка - зло-геніая-тушку - придумщика тендерних торгів - основного тормоза науки на Україні - щоб розбомбити НАН України і Виші, щоб не отримали гроші на свої розробки - слід би вже давно позбавити громадянства України і притягнути до відповідальност і за злодійство в сфері ррозвалу держава Україна!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100