реклама

реклама

У Міжнародний день людей похилого віку, День ветерана, керівництво області на чолі з головою облдержадміністрації Сергієм Тулубом вітали найбільш шанованих черкащан зі святом.

– Шановні ветерани війни і праці Шевченкового краю, – звернувся до ветеранів Сергій Борисович під час свята. – Ви захищали нашу землю від загарбників, ви відбудовували після війни Черкащину. Славили її своїми здобутками в повоєнні роки. Щиро дякуємо вам за самопожертву, патріотизм, віру, відданість своєму краю. Завдяки вам маємо змогу пишатися своєю державою. Дякуючи вам, Україну поважає увесь світ і сьогодні настав час нашому поколінню віддавати борги. Ми зобов’язані відродити славу і могутність України, а могутність держави – це, перш за все, добробут кожного українця, кожного черкащанина. Це відродженні підприємства, нові робочі місця, гідне життя тих, хто присвятив своє життя для розбудови держави. Заради цього в області втілюється в життя програма «Будуємо нову Черкащину». Адже наша мета – виконання соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича.

У ході урочистого заходу голова облдержадміністрації Сергій Тулуб вручив ветеранам 22 сертифікати на квартиру, ключі та документи на 10 автомобілів. Ще сімох було відзначено цінними подарунками. Дев’ятсот присутніх у залі почесних черкащан отримали подарунки.

Десятьом багатодітним матерям Черкаського краю голова ОДА вручив нагрудні знаки та посвідчення почесного звання «Мати-героїня», повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Святкова програма тривала під виступи народного артиста України і Росії Йосипа Кобзона і народного артиста України Яна Табачника. Гості не лише порадували присутніх своїми композиціями, але привітали особисто ветеранів війни і праці. При цьому Ян Табачник відзначив, що він як народний депутат України, вважає своїм обов’язком «побільше робити для людей й бути поруч з людьми».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100