реклама

реклама

Фото "ГПУ"

Фото "ГПУ"

У Черкасах відбулося перше судове засідання Апеляційного суду у справі Валентини Македон – тещі народного депутата-«регіонала» Вадима Колесніченка, пише «Газета по-українськи».

Депутатську тещу звинувачують в завданні тілесних ушкоджень середньої тяжкості виховательці дитсадка «Золотий Ключик» у місті Жашків Галині Хрущ. Восени 2007 року вона залила в горло виховательці нашатирний спирт. У лютому 2010 року Звенигородський суд виправдав Македон. Вона повернулася на роботу й отримала компенсацію 47 тисяч гривень. Потерпіла жодної компенсації не отримала.

На суді теща депутата-«регіонала» повністю заперечувала свою вину. Спочатку вона стверджувала, що думала нібито заливає корвалол, потім сказала, що взагалі нічого не заливала. На запитання судді Дмитра Швидкого, що ж спричинило хімічні опіки горла Галини Хрущ, Македон припустила: «Потерпіла могла попекти горло через те, що мала нафарбовані нігті, які запхала собі до горла».

Прокурор, яка підтримувала державне обвинувачення, теж заявила, що на її думку мав місце нещасний випадок і тещу Колесніченка слід визнати невинною.

«Я вже 5 років їжджу по судах і нічого не можу добитися, – крізь сльози говорить Хрущ. – Бо в мене немає «криші» – народного депутата Вадима Колесніченка. Я витратилася на лікування, а компенсацію отримала теща депутата, яка й залила мені в горло нашатир».

Судовий розгляд перенесли на 17 жовтня. Тоді судді мають оголосити остаточний вирок.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100