реклама

реклама

Перший заступник міського голови Сергій Тищенко, який очолює Федерацію боксу Черкащини, відзначив кількох талановитих боксерів із Черкас. Подяки та спортивне спорядження отримали вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія» Олександр Дрозд, Євген Жабко, Олег Нечитайло та їхній тренер Ігор Приходько. Упродовж року боксери продемонстрували високі спортивні результати.

IMG_8149_3

– Кожен із цих боксерів демонструє чудовий рівень підготовки та майстерності, наполегливість та виборює «золото» багатьох турнірів, – прокоментував перший заступник міського голови Сергій Тищенко. – Своїми перемогами вони прославляють наше місто як в Україні, так і за її межами. Дякую тренеру Ігорю Приходьку за те, що він любить бокс, розвиває його в Черкасах і допомагає вихованцям ставати сильнішими й кращими. Ми ж зі свого боку як міська влада завжди готові підставити плече спортивній спільноті нашого міста та продовжуємо навіть у такий складний час створювати умови для розвитку.

– Дякую міській владі Черкас та голові обласної федерації боксу Сергію Тищенку за увагу до спорту й до наших спортсменів, – прокоментував Ігор Приходько. – Подібні нагороди важливі для хлопців, вони мотивують і надихають до нових перемог. Ми на турнірах представляємо наше місто, нашу область, державу, тож приємно усвідомлювати, що нас помічають, що наші досягнення важливі не тільки нам, а й іншим людям. Це додає впевненості рухатися вперед.

Про це повідомляє ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100