реклама

реклама

Ді-джеї “101FM” розповіли “Прочерку” про свої враження від першої ночі “несну”. За словами Ольги Касьянової, у студії досить весело.

- Ми розраховували, що буде важче. Але нас троє, тому ми по черзі підтримуємо одне одного. Один стрибає, інший куняє. На ранок у Іри взагалі вже були очі як у китайця. А мене рятувало те, що я співала пісні Земфіри, “Машины времени” та “Акваріуму”, - розповіла Оля. Вона зізналася, що ще одним порятунком була чайна церемонія. Опівночі її навіть проводили в ефірі. Пили улюблений чай Че Гевари — мате.

Рекордсмени (у фірмових білих футболках) у колі друзів

Рекордсмени (у фірмових білих футболках) у колі друзів

- Щодо гостей, то мені найбільше запам'ятався музика, який грає на десяти інструментах. Він приніс балалайку і сопілку. Ще у нас уночі був бармен, ді-джей Август — люди, які додали нам адреналіну. А вдень приходив міський голова Одарич нас вітати, - підсумувала Касьянова.

Ді-джеї залишають коментарі у соціальній мережі “В Контакті”. Звідти радіослухачі можуть дізнатися про пікантні подробиці з життя “101FM”. Так, Євген Артеменко о пів на четверту ранку написав:

“Мені щойно дійшло, що мене вперше цілувала жінка, вагою в центнер, яку до того ж звати Денис Іванов”.  Ми поцікавилися у Жені, що ж насправді трапилося у студії.

- Ми дарували одне одному подарунки в ефірі. І тут у студію заходить циганочка, вагою в 100 кілограмів, і цілує мене. Причому ця циганочка — це наш ведучий Денис Іванов. Колеги вирішили таким чином нас розіграти, - сміється Євген.

Щодо своїх вражень, то тут ді-джей небагатослівний:

- Думав про гірше, сподівався на краще, а вийшло, що все добре. До того ж, нам зараз Любов Правдіна (генеральний директор ТРК «ВІККА» - Ред.) принесла таку штуку, що можна робити фреші. Тож ми насолоджуємося соком із апельсинів, - розповів Артеменко.

Тим часом, редакторка “101FM” Тетяна Лянна трохи прихворіла:

- Десь застудилася. Але хочу зібрати себе до купи і залишитися сьогодні вночі разом із ведучими. Адже цієї ночі я спала, а вони — ні. Тому треба їх якось підтримати, потрясти, коли засинатимуть, - пояснила Лянна.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 сергій 19.11.2010 14:54
це не подвиг. ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Слухаюіплачу 17.11.2010 17:09
Сподіваємося ,Одарич бодай премію видасть цим відчайдухам,кот рі сидять на енерготоніках 50 годин невідомо заради чого.
***
Прочерк, а чому ви цензуруєте абсолютно необразливі коментарі? Ви ж наче за свободу слова.Ну справді, чому?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Степаныч 17.11.2010 15:47
to BBC, насчет Прочерка утверждать не буду, а Викка + Далматин - таки да!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 ВВС 17.11.2010 14:47
Как-то, право, забодал уже этот мексиканский сериал про "героев" и баночный энергетик! Кстати, при чем Люба Правдина на фотке? Неужели правда, что "Викка"+"Далматин"+"Прочерк"=пресс-служба Одарича?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100