реклама

реклама

Радіо “101 FM” невдовзі здивує черкащан своїм креативом, радійними перформансами та... здатністю до самопожертви. 16 листопада, на День працівників телебачення та радіомовлення, розпочнеться марафон, тривалістю у 50 (!) годин.

Про це під час прес-конференції розповіли ведучі, які наважилися побити всі рекорди, - Ірина Тітовська, Ольга Касьянова та Євген Артеменко.

Ольга Касьянова: День радіо - це не тихенька подія

Ольга Касьянова: День радіо - це не тихенька подія

 - Ми б не хотіли, щоб свято перетворилося на якусь тихеньку подію. Ми хотіли вразити не лише черкащан. Сподіваємося, що про нас дізнається вся Україна, і ми б хотіли відсвяткувати цю подію оригінально і нестандартно. 50 годин три особи вирішили, що вони не будуть спати, не будуть давати собі часу на відпочинок. Ми будемо лише спілкуватися з гостями, проводити якісь активні дії в радіопросторі, - пояснила Ольга Касьянова.

 Ведучі запевняють, що виходитимуть у ефір кожні 15 хвилин. Уже почали вигадувати способи, як тримати себе в тонусі та не дати собі заснути. Цей аспект радіомарафону чи не найбільше цікавить Євгена Артеменка.

 - Мені хочеться перевірити, які є дієві методи для того, щоб боротися зі сном. І я сподіваюся, що ці 50 годин мені допоможуть це з'ясувати. Насправді, цей марафон цікавий не лише тим, що ми будемо увагу глядачів 50 годин зберігати, а й з таких суто біологічних особливостей людського організму: не спати 50 годин — це дуже багато. З цієї точки зору, буде цікаво поспостерігати один за одним, - переконаний Артеменко.

Євген Артеменко підозрює, що дівчата-ведучі спробують його приспати

Євген Артеменко підозрює, що дівчата-ведучі спробують його приспати

Він хоче притарабанити в студію відро з водою і періодично занурювати туди голову. Ірина Тітовська сподівається, що їй допоможе рятівний пульверизатор, яким вона пшикатиме собі в обличчя, а Ольга Касьянова рятуватиметься від сну  зеленим чаєм. Також великі надії дівчата покладають на Євгена.

 Ірина Тітовська:

- Женя — футболіст, і ми так сподіваємося, що в нього міцна нога і він буде штовхати нас.

 Ольга Касьянова:

- Так, основний варіант щоб не спати — це Женя Артеменко. Він буде збуджувати і будити.

 Тим часом, Артеменко, схоже, ставиться до дівчат насторожено. Навіть про гендерний принцип згадав:

- Так, цей марафон цікавий своїм гендерним принципом. Дівчата будуть жіночу частину людства відстоювати, а мені найскладніше, бо я один. Вони одна одну можуть підтримувати, а мене навмисне можуть приспати, і таким чином сказати, що жіноцтво більш витривале. З цієї точки зору, це також буде цікаво, - переконаний єдиний чоловік радійного марафону.

 Ведучі запевняють, що все буде дуже цікаво, динамічно і максимально відверто. А цифру 50 пояснюють просто — мовляв, звучить гарно. Та й захотілося побити рекорд славнозвісного ді-джея Паші, який свого часу на “Гала-Радіо” протримався у ефірі 48 годин. Зафіксувати рекорд хотіли офіційно, проте це коштує чималеньку суму, тому відмовилися.

Тож, триватиме марафон із 7 години ранку 16 листопада до 9 години ранку 18 листопада.

Упродовж цього часу біля будівлі ДОСААФу чергуватиме черкаська медична комерційна служба “Айболит”. Будемо сподіватися, що її допомога ведучим не знадобиться.

У Черкасах День радіо = 50 годин прямого ефіру

У Черкасах День радіо = 50 годин прямого ефіру


Що чекати від 50-годинного радіомарафону?

Чорно-білого параду. 16 листопада о 13 годині від “Дружби народів” розпочнеться святковий чорно-білий парад.

“Дощу” подарунків. Через годину, близько 14.00, біля будівлі ДОСААФу, де знаходиться студія “101 FM”, для всіх прихильників радіо розпочнеться дощ подарунків. Ведучі будуть викидати їх із 9 поверху. Про вагу та цінність подарунків не повідомляється.

Флеш-мобів. За словами Ольги Касьянової, їх у місті планується кілька. Очікується, що всі вони будуть проходити із використанням музики  “101-Далматин”. Зокрема, відомо, що 17 листопада в центрі міста відбудеться флеш-моб, до якого має долучитися ЧДТУ та Академія пожежної безпеки.

Нічних опитувань. Ведучі запевнили, що телефонуватимуть черкащанам о другій-третій годині ночі і проводитимуть соціологічне опитування, щоб подивитися на реакцію людей.

Радійних медичних оглядів та скоромовок. Так, на останні пару годин запланований медогляд лікаря (роль лікаря виконуватиме ді-джей Ірина Шумахер, яка розкаже слухачам про самопочуття та зовнішній вигляд ведучих-рекордсменів). Крім того, буде ще тест на бадьорість від головної редакторки Тетяни Лянної, яка примушуватиме учасників марафону промовляти скоромовки.

Атаки соціальних мереж. Ведучі обіцяють, що писатимуть про свої враження від ефіру в соціальних мережах, виставлятимуть там фотографії і звітуватимуться про все, що відбувається у студії.

До всього, своїми емоціями ведучі ділитимуться у популярних соціальних мережах

До всього, своїми емоціями ведучі ділитимуться у популярних соціальних мережах

 

А найголовніше, чого слід очікувати від радіо "Далматин" - це цікавих гостей. За словами Ольги Касьянової, гості справді мають бути цікавими. Саме оголошення гостей тільки чого варте!

Ольга Касьянова:

- У нас будуть цікаві співрозмовники — езотерики, політики, дизайнери, співаки, .... улюблене слово — метросексуали.... ні...

Євген Артеменко:

- Кілометросексуали!

Ольга Касьянова:

- Ні, секс-діви... транс...(сміх) Травесті-діва, о! Знаєте, ми не сильні в цьому. Будуть також черкаські рок-гурти, бармени, конферансьє... Декілька гостей до нас прийдуть у якості гостей-загадок, і слухачі будуть намагатися їх вгадати, - пояснила Ольга.

Он-лайн гімну. Фрагменти інтерв'ю кожного гостя студії буде покладено на музику, з метою презентувати наприкінці марафону радійний гімн.


реклама

Коментарі  

 
-1 #11 Крук 29.09.2011 14:09
Цитую Nikita_Zaporoze ts:
Молодці! Але їм прийдеться за той час випити не мало кави :-)

Це вже було рік тому :lol: матеріал від 10 листопада 2010 року
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Nikita_Zaporozets 28.09.2011 21:20
Молодці! Але їм прийдеться за той час випити не мало кави :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 аввав 12.07.2011 15:06
олы супер клас гарно веде програму
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 digital d 22.11.2010 01:40
да! стахановцы!
вам тоже есть чем отметится кроме критики на форумах? 8)

побольше бы таких сумашествий)))) )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #7 Drabov 17.11.2010 23:55
Тоже мне стахановцы... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 Кирилл 16.11.2010 14:33
Вот если-бы веб камеру поставили-тогда было-бы видно действительно ли они не спят,в этом же фишка,насколько я понял.Я когда работал барменом тоже бывало не спал по двое суток-но когда бегаешь,заказы делаешь и счета пересчитываешь то это реально.Но стоит только присесть на пару минут-сам отключаешься,и никакие легальные энергетики не помогут)))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 Matumba 14.11.2010 12:48
Цитую Читач:
Касьянова себе , мабуть, хоче замордувати, а разом і всіх ведучих. *** І, до речі, цей марафон не зовсім прозорий, бо наскільки відомо ,на 101 хвилі є ще радіо "РОСЬ-ФМ" ,на якому також виходять програми.Їх що,знімуть з ефіру заради примхи попіаритись***

Таких як Касьянова та Титовська негано треба залучити до того-ж "РОСЬ-ФМ" а краще на "РОСЬ_ТБ", ось де такі люди ДУУУУУЖЕ потрібні ... P.S. Юрій Леонідович, я б навашому місці замислився ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Елена 13.11.2010 15:45
Здоровоооо!!! Касьяновой вообще "подпитки" не надо - это же маленький "энерджайзер" - сама кого хочет "заведёт"! только мне ночью не звоните, пожалуйста, а то весь соцопрос насмарку:)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Тітовська 12.11.2010 22:38
Всі добровольці, мало того ще й ентузіасти, ніхто нікого навіть не вмовляв, і навпаки, думаю є багато людей, котрі таємно мріють бути одним із учасників! Адже, не так вже й часто в нашому місті відбувається, щось цікаве, незвичайне і не буденне! "Рось" підтримує, і навіть раді що буде така безпрецедентна акція!
А Касьянова - просто супер гьорла, ручаюсь і зуб даю! Геть мухи не приб'є!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Касьянова 12.11.2010 21:30
Этот проект представляют обе радиостанции: радио "Рось" и "101 Далматин" - волна "101 ФМ". а по поводу "замордувать", согласна: это я умею. ребятам пальцы в двери не зажимал никто, все люди свободные. каждый из нас троих на это решился сам. При этом ещё 1 наш коллега Денис Иванов готов был стать четвертым сумашедшим. Яркой жизни вам:) С ув. Касьянова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100