7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. З цієї нагоди у Черкаській міській раді відбулися урочисті збори. Колективу за щоденну невтомну працю 24/7 на благо нашого міста, забезпечення його життєдіяльності у військовий час, за безперервний  вклад міста Черкаси, як надійного тилу, в загальноукраїнську справу з наближення Перемоги подякував міський голова Анатолій Бондаренко та вручив відзнаки.

IMG_7320_1

За вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну життєву і громадянську позицію й волонтерську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесними грамотами Черкаської обласної ради нагороджені заступниці міського голови Анастасія Чубіна та Марина Гаркава і начальник управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики Анна Гавриш. Колектив департаменту «Центр надання адміністративних послуг» нагороджено грамотою Черкаської міської ради.

Також Анатолій Бондаренко вручив медалі «За сумлінну працю» Ларисі Слесаренко, заступниці директора департаменту архітектури та містобудування, Олександру Дженжерусі, заступнику начальника управління будівництва, Вікторії Ганджі, начальнику управління економічно-господарської роботи департаменту освіти та гуманітарної політики.

Крім того, найкращі працівники структурних підрозділів були відзначені подяками міського голови.

«Головне завдання кожного працівника Черкаської міської ради – служити територіальній громаді Черкас. Дякую колективу за те, що у складні часи, які переживає зараз наша країна, ви стійко витримуєте виклики воєнного часу і сумлінно виконуєте посадові обов`язки. І навіть у таких складних умовах забезпечуєте щоденну поточну життєдіяльність нашого міста. Завдяки вам міська територіальна громада міцно стоїть на ногах і займає передові позиції із допомоги державі та Збройним Силам України. Бажаю вам терпіння та стійкості. Памятайте, що передусім ми працюємо для людей. А в мене в цей день єдине бажання – щоб швидше закінчилася війна перемогою України, і ми змогли реалізувати усі плани із розвитку наших рідних Черкас», – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100