реклама

реклама

«ЗАМІСТЬ ЯЛИНКИ — ЗИМОВИЙ БУКЕТ» - Під таким гаслом пройшов конкурс зимових композицій до цьогорічних різдвяних свят, організований міським відділом культури спільно з відділом молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради.

У цьому творчому змаганні взяли участь вихованці Смілянської дитячої школи мистецтв, музичної школи №2, Будинку дитячої та юнацької творчості, учні Смілянської спеціалізованої мистецької школи-інтернату, учні загальноосвітніх шкіл та студенти нашого міста. Як було зазначено у Положенні, головною метою конкурсу було подальше виховання у дітей та молоді любові до рідного краю, його природи, екологічної культури, виявлення та розкриття творчих здібностей та обдарувань підростаючого покоління, підтримка творчо обдарованої молоді.

319776576_500315625416055_3331417834404847360_n

Усі експонати — а їх десятки — було виставлено у міській дитячій школі мистецтв, де відвідувачі мали можливість оглянути експозиції й висловити свої думки та уподобання. Учора ж авторитетне журі на чолі з начальником відділу культури Іриною Бобошко підвело підсумки цього яскравого конкурсу, визначивши його переможців. Їхні імена будуть офіційно оголошені, всі вони будуть відзначені нагородами, а найкращі роботи вже наступного тижня виставлені у фойє Смілянської міськвиконкому.

— Ми зважили на нинішню непросту ситуацію, на те, що наразі недоречно влаштовувати гучні новорічні заходи, проте надали можливість нашим юним талантам реалізувати свої творчі здібності у формату конкурсу, який був нами запропонований, — каже очільниця журі Ірина Бобошко. — Нас тішить, що війна, тривоги і усілякі інші негаразди, що з ними пов’язані, не стримують життя, а отакі заходи додають впевненості в тому, що Перемога буде неодмінно за українцями.

320438885_665304518637606_9138685536956395265_n

До складу журі, що визначало переможців, увійшли також начальник відділу молоді і спорту Валентина Зборівська, вчитель образотворчого мистецтва та трудового навчання спеціалізованої школи №12 Микола Клімашевський, майстриня народної творчості Марина Філь, майстриня декоративно-ужиткового мистецтва Світлана Клименко і директор Смілянського НВК «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа №15» Вікторія Шевченко.

Олександр Слєпцовський

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100