У відділеннях "Укрпошти" можна буде безоплатно обміняти старі лампи розжарювання на нові, економні. Програма з обміну ламп запрацює в січні, розповів керівник черкаської дирекції "Укрпошти" Олександр Марченко, пише Суспільне.

526680c447ce0be3

"Програма запрацює в січні, якщо не буде якихось збоїв і все відбуватиметься за графіком. Можливо, різні області в програму будуть входити почергово", — розповів очільник дирекції.

Втілювати задумане розпочнуть із великих міст, де є найбільше споживання електроенергії. Далі це буде розширюватися всією територією України. Жителі Черкащини матимуть можливість обміняти лампи для населення у всіх відділеннях.

"Це можуть зробити всі повнолітні громадяни України. LED лампи видадуть всім, хто принесе на обмін свої старі лампи розжарювання. Це не роздача нових ламп усім охочим, а безоплатний обмін старих ламп розжарювання на нові, економні лампи", — пояснив Олександр Марченко.

Для того, щоб обміняти старі лампи, потрібно через застосунок "Дія" оформити заявку, розповів він:

"Спочатку людина через застосунок «Дія» оформлює заявку на обмін, у якій вказує свої дані та обирає відділення, де буде зручно обміняти лампи. Далі людина збирає старі лампи та приносить їх в обране відділення. Наш співробітник у відділенні «Укрпошти» в АРМ ВЗ (це внутрішня програма обліку «Укрпошти», де буде створена нова послуга), вводить номер заявки, яку клієнт отримав у «Дії», та проводить обмін старих ламп на нові", — пояснив очільник Черкаської дирекції "Укрпошти".

За його словами, станом на 3 січня лампи для обміну ще не надійшли до "Укрпошти", тому процес обміну ще не може стартувати. Втім, відбувається підготовка.

Тільки-но лампи будуть поставлені та розподілені на відділення, працівники "Укрпошти" розпочнуть обмінювати лампи.

реклама

Коментарі  

 
+5 #5 Стас 05.01.2023 18:19
Цитую Зінченко:
багато старих одиноких людей так і не отримали свою тисячу за 2 ковідних щеплення, так ,здається, буде і з лампами...
А скільки стареньких так і не повернули сплачені за газ кошти,коли пройшла афера зі зміною постачальника газу? Це лише ті афери,що на виду...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Гриша 05.01.2023 16:20
Як уже тільки нас не дурили? От вона, новітня технологія! Хтось тепер на лампочках хапне кілька лямів. Благодєтілі, блін!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Пшонка 05.01.2023 13:39
Вс... свою "Дію" разом із тими лампочками...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Алекс 05.01.2023 10:05
Де пенсіонер найде "дію"?чергове кидалово
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Зінченко 05.01.2023 08:46
багато старих одиноких людей так і не отримали свою тисячу за 2 ковідних щеплення, так ,здається, буде і з лампами...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100