реклама

реклама

Фахівці Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели семінар для представників дошкільних навчальних закладів м.Черкаси. Особливу увагу приділено порядку проведення атестації робочих місць за умовами праці.

Наголошено, що якісно і своєчасно проведена атестація робочих місць дозволяє працівнику реалізувати права на здорові й безпечні умови праці, пільгове пенсійне забезпечення, пільги та компенсації за роботу у несприятливих умовах. Відповідальність за проведення атестації покладається на керівника організації.

cherkasy.-atestatsiya-dytsadochkiv-3

Під час семінару висвітлено основні заходи із запобігання нещасним випадкам на роботі, надано кваліфіковані відповіді на питання щодо проведення періодичних медичних оглядів працівників дошкільних навчальних закладів.

Посадовці підкреслили, що відповідальне ставлення працівників до проведення медоглядів дозволяє своєчасно виявити ранні ознаки гострих і хронічних професійних захворювань, зменшити їх негативні наслідки.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Шульц 14.01.2023 07:17
Доярка чи тракторист у СТОВ "Іванівка" відрізняються від доярки та тракториста ТЗОВ "Тарасівка" тільки тим, що у одних робочі місця атестовані,а у загальному ті самі трактори і вим'я таке ж. Тридцять років тому був перший і другий список посад. І ніяких атестацій, сталевар він і у Африці сталевар. А нині у одних немає грошей, а у інших розому на проведення атестації, в наслідок тисячі людей без належної пенсії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100