реклама

реклама

Смілянські поліцейські спільно з поліцейськими Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області проводять профілактичні відпрацювання, направлені на виявлення мисливців, які всупереч заборони відвідування лісів полюють на диких тварин та птахів.

326593274_580209157285041_6378454617660325239_n

Рішення про заборону відвідування лісів було прийнято керівництвом Черкаської обласної військової адміністрації в умовах воєнного стану.

З метою недопущення порушень цієї заборони дільничні офіцери Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, відділу поліції № 2 Черкаського РУП, поліцейські групи реагування відділення поліцейської діяльності 1 та відділу поліції № 2 Черкаського РУП спільно з інспекторами сектору контролю за обігом зброї здійснюють профілактичні відпрацювання по виявленню фактів незаконного полювання та браконьєрства на території Черкаського району.

Під час рейду порушень виявлено не було. Проводиться профілактика з місцевим населенням Смілянщини щодо недопущення вчинення екологічних злочинів та правопорушень.

Необхідно пам’ятати, що за незаконне полювання передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, що на Черкащині заборонено відвідувати ліси:

- Деньгівського лісництва ДП «Золотоніське лісове господарство»;

- Руськополянського, Дубіївського, Білозірського, Дахнівського, Тясминського лісництв ДП «Черкаське лісове господарство», ДП «Черкаське військове лісництво»;

- Синицького лісництва ДП «Уманське лісове господарство»;

- Чорнявського лісництва ДП «Чигиринське лісове господарство»;

- Корсунського лісництва ДП «Корсунь-Шевченківське лісове господарство».

Поліцейські спільно з військовослужбовцями продовжують працювати в посиленому режимі. Вони перебувають у повній бойовій готовності задля забезпечення охорони правопорядку та протидії правопорушенням.

Про це повідомляє поліція Черкащини.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-4 #1 Алекск 20.01.2023 16:05
Офіцери поліції другої роти відділу номер два Гугл 4 ловлять пенсіонерів які пішли за хмизом.ганьба
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100