19 жовтня в Черкаському драматичному театрі вперше відбувся нічний показ. Цього дня глядачеві всьоме показали виставу «Місто на «Ч.», прем’єра якої відбулася торік на день міста.

Символічна «крапка» «Міста на «Ч.»: «Нічні Черкаси» з вікна декораційної зали драматичного театру, де відбувалася вистава

Символічна «крапка» «Міста на «Ч.»: «Нічні Черкаси» з вікна декораційної зали драматичного театру, де відбувалася вистава


Змістивши на три години вже звичний для черкащан час початку вистав о 18.30, керівництво театру таким чином мало на меті привернути увагу глядачів до репертуару.

– Ця ідея – не нова: виставу після вистави пізно ввечері ми вже робили в Одеському театрі. Тоді ми дуже ризикували, тому що не знали, чи прийде глядач. Але тоді там просто виносили двері, – усміхається директор черкаського драматичного театру Володимир Осипов.

Аншлаг був і в Черкасах: розраховували на 100 глядачів, але довелося доставити ще 12 стільців.

Крім нової інгригуючої назви – «вистава після вистави», в постановці з’явилися нові обличчя – актриси Наталія Панекіна та Катерина Шакалова. Якщо Наталю глядач вже бачив на черкаській сцені, зокрема, у виставі «Безхребетність», то у Катерини це був акторський дебют. Дівчина зізнається: хвилювалася страшенно:

– Усе було чудово, але знаю, що можна було б грати краще, – самокритично оцінює свій «почин» Катерина Шакалова.

Задоволений виставою, а саме атмосферою в залі, й режисер Андрій Май:

– Атмосфера була надзвичайною, тому що це була перша вистава нічного проекту, – вважає він.

Радіє і директор театру, тому що тепер молодь – не в ресторані, а в театрі.

Ті, хто не встиг цього тижня на виставу, може переглянути її 27 жовтня о тій самій порі – о 21.30. Як жартома зауважує художній керівник черкаського театру Сергій Проскурня, показ відбудеться «у ніч перед виборами».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100