реклама

реклама

Двох із семи підсудних у справі вбитого в 2014 році журналіста Василя Сергієнка з Корсуня-Шевченківського на Черкащині мобілізували.

Про це повідомляє Суспільне із посиланням на Офіс Генерального прокурора, передає Укрінформ.

Vasil-Sergiyenko

«Щодо Горбенка та Мельника — судовий розгляд зупинили у зв’язку з призовом обвинувачених для проходження військової служби за призовом під час мобілізації», - йдеться у повідомленні.

За словами прокурорів, щодо ще трьох обвинувачених судовий розгляд триває, а обвинувачений Воронков перебуває в розшуку.

Водночас зазначається, що згідно з законом, особа, якщо вона не перебуває під вартою і щодо неї немає обвинувального вироку суду, може бути мобілізована.

Як повідомлялося, у квітні 2014 року Герой України журналіст Василь Сергієнко був викрадений з двору власного будинку у місті Корсунь-Шевченківський. Наступного дня його тіло знайшли у лісі зі слідами катувань.

В організації викрадення, катуванні та вбивстві Сергієнка підозрюють Вадима Мельника, Володимира Воронкова, Віктора Горбенка, Валентина Завражина, Максима Русіна та Романа Недибалюка, яких затримували впродовж 2015-2017 років. У липні 2017 року прокуратура Черкаської області направила до суду обвинувальний акт стосовно організатора та одного з виконавців викрадення і вбивства. Ще один підозрюваний перебуває у США.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100