реклама

реклама

4 квітня о 10:00 у безпечному просторі «Затишно space» відбудеться зустріч підлітків із представниками правоохоронних органів міста Черкаси. Лекція присвячена профілактиці адміністративних правопорушень і безпеці в інтернеті. Поліцейські також привернуть увагу до виявлення та протидії субкультурі «Редан ЧВК».

Спікерка – Білобородова Олександра, начальниця сектору ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції.

Анонс лекція

Поговоримо про:

●  профілактику адміністративних правопорушень (наслідки паління тютюну та електронних сигарет, вживання алкогольних напоїв, відповідальність за порушення громадського порядку);

●  безпеку в інтернеті (відповідальність за розголошення персональних даних, поширення фейкової інформації, розповсюдження файлів особистого характеру);

●  виявлення та протидію агресивній молодіжній субкультурі «Редан ЧВК».

Нагадаємо, у Черкасах від початку 2023 року функціонує безпечний простір для жінок і дівчат «Затишно space», в якому надають безоплатну психологічну, юридичну та соціальну допомогу, організовують тренінги, лекції, майстер-класи та курси. За три місяці роботи простору 221 жінка отримала безоплатні послуги, відбулося 18 лекцій на соціальні теми. Регулярно проводяться заходи з метою відновлення психоемоційного стану жінок, мовні курси, заняття з йоги та активності для дітей.

«Затишно space» має на меті допомогти жінкам і дівчатам, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, постраждали внаслідок війни та ґендерно зумовленого насильства.

Мережа безпечних просторів «Затишно Space» реалізується Благодійним фондом «Восток SOS» спільно з «Консорціумом реагування» – об’єднанням організацій, що впродовж 12 місяців впроваджують мультисекторальну гуманітарну інтервенцію для задоволення критичних і термінових потреб постраждалого населення в Україні за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID Ukraine – USAID Україна (BHA). БФ «Восток SOS» є імплементаційним партнером CARE, що входить до консорціуму.

Посилання на канал з актуальними новинами: https://t.me/zatyshnoCherkasy.

Адреса: Черкаси, бульвар Шевченка, 250

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100