реклама

реклама

У Дитячому парку відтепер буде свій маленький Прованс: КП “Дирекція парків” висадила тут 250 кущів лаванди та 62 кущі гортензії волотистої.

У одній із ошатних клумб навмисне виклали кружальця деревини так, щоб коли кущі підростуть і вкриються цвітом, в них можна було фотографуватись, тож віднині популярні “лавандові” селфі можна буде зробити і у Черкасах.

2-1

Переконані, ця новостворена квіткова зона стане одним із улюблених місць відпочинку.

Також у цьому парку взялися за вирощування цікавих зелених парканчиків з декоративних кущів. З цією метою по периметру парку висадили пухироплідник калинолистий Лютеус та Діабло. У першого листя зелено-жовтого кольору, а в другого бордово-фіолетового, а разом вийде неповторне поєднання.

Про це пише прес-служба установи

8

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Маленький Принц 12.04.2023 22:32
Одна моя Роза краще вашого заскубаного Провансаля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Кур 12.04.2023 14:40
Понаставляли якихось сукульптурних гномів, "Прованс" жлобків.
Це типу як біля напівзруйновано го "Палацу піонерів" хотіли фонтанарій із янголятками на дельфінчиках зґеґати.. Lysjanka forever!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Віктор 12.04.2023 14:14
Приємно бачити, що накінець дійшла черга і до ДИТЯЧОГО ПАРКУ, який був в занедбаному стані.? Але щоб зробити його привабливим ще потрібно прикласти чимало зусиль.Особливо неприємне враження визивають напівзруйновані споруди фортеці і замку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100